Presentje

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod presentje

Maak uw presentje persoonlijk en uniek

Welk cadeautje u ook kiest, wij kunnen het voor u bedrukken. U bepaalt wat u erop gedrukt wilt hebben, dit kan uw logo of bedrijfsnaam zijn maar bijvoorbeeld ook een leuke one-liner. Wij bedrukken uw presentjes in onze eigen drukkerij. Voordat we dit proces starten krijgt u eerst een digitale proefdruk. Zo weten we zeker dat uw relatiegeschenken voldoen aan uw wens. Kwaliteit staat hoog op onze prioriteitenlijst. We zorgen er dan ook voor dat zowel de producten als de opdruk voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen.

Na het starten van het drukproces heeft u binnen de kortste keren uw bestelling in huis. Wel zo prettig. U kunt snel beginnen met het uitdelen van uw presentjes!

presentjes zijn altijd welkom!

Iedereen vindt het leuk om presentjes te ontvangen, niet waar? Bij GiftsDirect hebben we veel presentjes die lekker betaalbaar zijn en waarvan de ontvanger het altijd kan gebruiken. Denk aan producten, zoals notitieboekjes en schrijfblokken, kalenders en agenda's, USB-sticks, drinkflessen, glazen, mokken, fleecedekens en nog veel meer!

Wist u dat u ook bij ons terecht kunt voor volledige cadeaupakketten? Voor elke gelegenheid en elk seizoen bieden wij leuke pakketten aan. Van kerstgeschenken tot picknickmanden en van bad- en relaxsets tot reisproducten. Ook voor herfst relatiegeschenken bent u bij ons aan het juiste adres.