Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Sleutelhangers

Sleutelhangers

Sleutelhangers bedrukken Op zoek naar een leuk, praktisch en aansprekend relatiegeschenk of promotieartikel? Groothandel Giftsdirect.nl levert een ruim assortiment sleutelhangers tegen scherpe prijzen en korte levertijden. Zo vindt u in onze webshop onder andere sleutelhangers met...

» lees meer informatie

Sleutelhangers bedrukken

Op zoek naar een leuk, praktisch en aansprekend relatiegeschenk of promotieartikel? Groothandel Giftsdirect.nl levert een ruim assortiment sleutelhangers tegen scherpe prijzen en korte levertijden. Zo vindt u in onze webshop onder andere sleutelhangers met lampje, karabijnhaken, winkelwagenmuntjes en flesopeners. Onbedrukte sleutelhangers kunnen meestal vanuit voorraad binnen twee werkdagen worden geleverd.

Heeft u vragen of wilt u graag eerst meer informatie met betrekking tot een specifiek product? Neemt u dan contact op met onze klantenservice via info@giftsdirect.nl of bel naar 0318553043. Toch liever een ander product met uw logo? Bekijkt u dan ook eens onze bedrijfspennen, markeerstiften of ons overige goedkope promotiemateriaal.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Diverse soorten sleutelhangers

Sleutelhanger bedrukkenIn de Giftsdirect.nl webshop vindt u diverse soorten sleutelhangers tegen scherpe groothandel-prijzen.Sommige sleutelhangers (met name van metaal) zijn ook heel geschikt om te laten graveren. Wij adviseren u graag over onze bedrukkingstechnieken.

Sleutelhangers graveren

Giftsdirect is groothandel van vele soorten sleutelhangers. Naast kunststof sleutelhangers hebben wij ook veel metalen sleutelhangers in ons assortiment. Metalen sleutelhangers zijn perfect om te graveren. Wij graveren bij ons in huis uw logo of bedrijfsnaam in de sleutelhanger d.m.v een lasergravure. Het voordeel van graveren is dat uw logo slijtvast op de sleutelhanger staat en altijd mooi blijft. Onze levertijden voor graveren zijn kort waardoor wij vaak in staat zijn om de sleutelhangers met logo al binnen enkele dagen na akkoord van de proef te leveren. Sleutelhangers zijn natuurlijk perfect voor de autobranche maar vergeet niet dat ook makelaars, woningstichtingen en verzekeraars ook graag bedrukte sleutelhangers inzetten als relatiegeschenk. Wij kunnen sleutelhangers op aanvraag ook individueel graveren met diverse namen of huisnummers.

Vraag een offerte aan voor het product van uw keuze en wij nemen contact met u op! Op onze website vindt u onder andere:


« Terug naar de vorige pagina

© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops