Sleutelhangers

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Diverse soorten sleutelhangers bedrukken

In de Giftsdirect.nl webshop vindt u diverse soorten sleutelhangers tegen scherpe groothandelsprijzen. Sommige sleutelhangers (met name van metaal) zijn ook heel geschikt om te laten graveren. Wij adviseren u graag over onze bedrukkingstechnieken.

Sleutelhangers bedrukken en graveren

Giftsdirect is groothandel van vele soorten sleutelhangers. Naast kunststof sleutelhangers hebben wij ook veel metalen sleutelhangers in ons assortiment. Metalen sleutelhangers zijn perfect om te graveren. Wij graveren bij ons in huis uw logo of bedrijfsnaam in de sleutelhanger d.m.v een lasergravure. Het voordeel van graveren is dat uw logo slijtvast op de sleutelhanger staat en altijd mooi blijft. Onze levertijden voor graveren zijn kort waardoor wij vaak in staat zijn om de sleutelhangers met logo al binnen enkele dagen na akkoord van de proef te leveren. Sleutelhangers zijn natuurlijk perfect voor de autobranche, maar vergeet niet dat ook makelaars, woningstichtingen en verzekeraars ook graag bedrukte sleutelhangers inzetten als relatiegeschenk. Wij kunnen sleutelhangers op aanvraag ook individueel graveren met diverse namen of huisnummers.

Laat uw sleutelhanger goedkoop bedrukken met uw logo bij Giftsdirect

Wij zijn gespecialiseerd in het graveren en bedrukken van relatiegeschenken. Voor het bedrukken van sleutelhangers draaien we onze hand dan ook niet om. Onze ervaren medewerkers van onze eigen drukkerij weten precies welke techniek het beste past bij het materiaal. Kwaliteit gegarandeerd! En doordat wij dit allemaal in eigen huis doen houden we de prijzen superscherp. Dat is toch mooi meegenomen?!

Direct bestellen of offerte aanvragen

Vraag een offerte aan voor het product van uw keuze en wij nemen contact met u op! Op onze website vindt u onder andere: