Mutsen

Mutsen als relatiegeschenk of bedrijfskleding Op zoek naar warme mutsen voor de wintermaanden? Om...

» lees meer informatie

Mutsen als relatiegeschenk of bedrijfskleding

Op zoek naar warme mutsen voor de wintermaanden? Om weg te geven als relatiegeschenk, of om te gebruiken als onderdeel van uw bedrijfskleding? Giftsdirect.nl heeft een ruim assortiment betaalbare mutsen, beanies en hoofdbanden waarmee uw personeel of relaties het hoofd en hun oren lekker warm houden in de winterse buitenlucht. 

Mutsen bedrukken en borduren

Giftsdirect.nl beschikt over een eigen drukkerij waar uw mutsen kunnen worden voorzien van uw eigen opdruk. Een logo, tekst of eigen ontwerp kunt u zelf bij ons aanleveren. In principe is bedrukken en borduren van de mutsen allebei mogelijk, maar om het mooiste resultaat na te streven adviseren we u graag over de bedrukkingstechnieken. Daarin wordt ook het materiaal meegenomen - een fleecemuts is bijvoorbeeld anders dan een gebreide muts.

Vraagt u een offerte aan en stuurt u daarbij uw eigen ontwerp mee? Dan ontvangt u van ons een gratis digitale proefdruk en een prijsopgaaf op maat.

Bedrukte beanie's en mutsen

Op zoek naar een winterwarm relatiegeschenk met uw logo? Wij kunnen dit snel voor u verzorgen. Verras uw relatie's en personeel met een warme muts. Een bedrukte muts is een lekker warm promotie artikel.

Mutsen en beanies bedrukt met uw logo

Bij Giftsdirect.nl kunt u goedkoop mutsen laten bedrukken met uw logo. Wij hebben als groothandel een uitgebreid assortiment en kunnen u scherpe prijzen aanbieden.In onze webshop vindt u verschillende soorten mutsen en beanies.

Bedrukte beanies en mutsen kunt u eenvoudig online bestellen

Wilt u uw mutsen laten bedrukken? Na uw bestelling bij Giftsdirect.nl ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe en waar uw logo bedrukt zal worden. Pas als u de proef akkoord heeft gegeven, starten we met het bedrukken of graveren.Wilt u meer informatie over mutsen, neem gerust contact met ons op.

Beanies & mutsen kunt u razendsnel bestellen en laten bedrukken bij Giftsdirect.nl


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2018 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman