T-shirts

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.


Goedkope T-shirts bedrukken van goede kwaliteit!

Het laten bedrukken van shirts is helemaal niet duur. Bij ons bestelt u al bedrukte shirts voor minder dan € 4,- per stuk! De prijzen in onze webshop zijn inclusief opdruk in één kleur. Omdat wij beschikken over een eigen drukkerij kunnen we de prijzen laag houden en de levertijden kort. Bent u nieuwsgierig naar de exacte kosten van het T-shirt met opdruk van uw keuze? Vraag dan vrijblijvend een offerte mee en stuur daarbij uw logo of ontwerp mee. Naast een vrijblijvende prijsopgave ontvangt u van ons gratis een digitale proefdruk.

Bedrukte t shirts bestellen voor elke gelegenheid: GiftsDirect!

Polo’s en t-shirts met opdruk zijn ideaal. Als bedrijfskleding, voor tijdens een festival, voor de sportclub of vriendengroep, het zijn zomaar een aantal voorbeelden. Bij GiftsDirect treft u een groot assortiment t shirts aan onderverdeeld in dames-, heren- en kindermodellen. Wij drukken of borduren uw naam, tekst of logo er voor u op. De shirts zijn leverbaar in verschillende maten, wel zo handig voor een groep!

Ruim assortiment T-shirts met opdruk

Ons assortiment T-shirts is ruim. Onze T-shirts zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, modellen, kleuren en maten. U vindt altijd een T-shirt met opdruk dat bij u en uw bedrijf past. De T-shirts uit ons assortiment zijn goed geschikt als promotieartikel. Ook hebben wij in ons assortiment diverse shirts van uitstekende kwaliteit, deze zijn uitermate geschikt als relatiegeschenk. Wij bieden u T-shirts van diverse merken, zoals Slazenger.

Laat uw T-shirts goedkoop bedrukken en ontvang de hoogste kwaliteit

Een promotieartikel moet niet alleen leuk zijn maar ook goed. Niemand wordt blij van een bedrukt relatiegeschenk dat na 1 keer gebruiken kapot is. Ook de opdruk moet blijvend zijn. Daar zorgen wij voor. In onze webshop vindt u artikelen in verschillende prijsklassen. Van luxe en duur tot eenvoudig en goedkoop. Welk product u ook kiest u kunt rekenen op kwaliteit. De opdruk blijft ook na intensief gebruik mooi. Wij kunnen goedkoop bedrukken omdat we alles in eigen huis regelen. Zo houden we de lijntjes kort en blijft er niets aan de strijkstok hangen. Wel zo prettig!

Goedkoop bedrukken: is dat wel betrouwbaar?

Jazeker! Onze webwinkel is goed beveiligd en wij zijn al jarenlang een vertrouwd gezicht in de markt. Juist door ons zeer uitgebreide aanbod kunnen we ook goedkopere producten aanbieden. En doordat we alles in eigen huis regelen kunnen we de lage prijzen én de snelle levering garanderen!

Bedrukte T-shirts kunt u eenvoudig online bestellen

Wilt u uw T-shirts laten bedrukken? Na uw bestelling bij Giftsdirect.nl ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe en waar uw logo bedrukt zal worden. Pas als u de proef akkoord heeft gegeven, starten we met het bedrukken of graveren. Wilt u meer informatie over T-shirts neem gerust contact met ons op.

T-shirts kunt u razendsnel bestellen en goedkoop laten bedrukken bij Giftsdirect.nl!