T-shirts

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Goedkoop t-shirts laten bedrukken?

t-shirt bedrukkenHet laten bedrukken van shirts is helemaal niet duur. Bij ons bestelt u al bedrukte shirts voor minder dan € 4,- per stuk! De prijzen in onze webshop zijn inclusief opdruk in één kleur. Omdat wij beschikken over een eigen drukkerij kunnen we de prijzen laag houden en de levertijden kort. Bent u nieuwsgierig naar de exacte kosten van het t-shirt met opdruk van uw keuze? Vraag dan vrijblijvend een offerte mee en stuur daarbij uw logo of ontwerp mee. Naast een vrijblijvende prijsopgave ontvangt u van ons gratis een digitale proefdruk.

Vindt u hieronder nog niet wat u zoekt? Misschien vindt u ook de polo's interessant.

Ruim assortiment t-shirts met opdruk

Ons assortiment t-shirts is ruim. Onze t-shirts zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklasses, modellen, kleuren en maten. U vindt altijd een t-shirt met opdruk dat bij u en uw bedrijf past. De t-shirts uit ons assortiment zijn goed geschikt als promotieartikel. Ook hebben wij in ons assortiment diverse shirts van uitstekende kwaliteit, deze zijn uitermate geschikt als relatiegeschenk. Wij bieden u t-shirts van diverse merken, zoals Slazenger.

Bedrukte t-shirts kunt u eenvoudig online bestellen

Wilt u uw t-shirts laten bedrukken? Na uw bestelling bij Giftsdirect.nl ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe en waar uw logo bedrukt zal worden. Pas als u de proef akkoord heeft gegeven, starten we met het bedrukken of graveren.Wilt u meer informatie over t-shirts neem gerust contact met ons op.

T-Shirts kunt u razendsnel bestellen en laten bedrukken bij Giftsdirect.nl!