Dames t-shirts

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Producten binnen Dames t-shirts

Dames T-shirts laten bedrukken

Alle t-shirts op deze pagina zijn heel geschikt om te laten bedrukken met uw eigen logo, tekst of opdruk. De shirts beschikken over een groot bedrukbaar oppervlak. Bedrukken van de shirts is bovendien helemaal niet duur. Heeft u specifieke wensen of bent u nieuwsgierig naar onze tarieven met een meerkleurige bedrukking? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor het product van uw keuze.

T-shirts zijn een perfect marketing artikel voor op beurzen of andere evenementen. Als al uw personeel op de beurs hetzelfde bedrukte t-shirt draag heeft uw bedrijf een zeer professionele uitstraling. Tevens maakt u meteen reclame doordat iedere bezoeker meteen uw logo ziet. Giftsdirect.nl is o.a. groothandel van bedrukte dames t-shirts en heeft een ruim assortiment bedrukte shirts. Bedrukte t-shirts zijn te leveren in vrijwel alle gangbare kleuren. Zoekt u bijvoorbeeld een blauw, groen, geel, rood, groen of wit t-shit dan ben u bij ons aan het juiste adres.

Gratis proef van uw bedrukte t-shirt

Groothandel Giftsdirect.nl maakt graag een gratis digitale proef voor u van een bedrukt t-shirt met uw logo. Zo ziet u meteen hoe uw reclame op het t-shirt komt te staan. T-shirts zijn door het grote drukopervlak perfect te bedrukken en uw reclame valt altijd zeer goed op. Onze t-shirts zijn verkrijgbaar in vele kwaliteiten en prijzen. Zo hebben we al zeer voordelige promotie shirts dit wij kunnen bedrukken met uw logo.

Bedrukte t-shirts bestellen

Wilt u bedrukte t-shirts bestellen? Dat is eenvoudig bij Giftsdirect.nl. Vraag de beste prijzen aan via onze site en wij maken u een scherpe aanbieding. Vervolgens maken wij een gratis digitale proef van de bedrukte shirts met uw logo en u ziet meteen hoe uw reclame staat op het shirt. Als dit is wat u wilt zullen wij de shirts laten bedrukken voor u en meestal kunnen wij de shirt binnen 5-7 werkdagen na akkoord van de proef leveren.