Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Memoblocks en boekjes

Memoblocks en boekjes

Memoblocks & boekjes Op zoek naar memohouders, memoblocks, magneten of memoboekjes? Dan is het de moeite waard om een kijkje te nemen in ons assortiment! Wij streven ernaar om iedereen aan het juiste product aan te bieden! Ook onze handige memohouders zijn de moeite waard. Door...

» lees meer informatie

Memoblocks & boekjes

Op zoek naar memohouders, memoblocks, magneten of memoboekjes? Dan is het de moeite waard om een kijkje te nemen in ons assortiment! Wij streven ernaar om iedereen aan het juiste product aan te bieden! Ook onze handige memohouders zijn de moeite waard. Door deze handige klemmetjes of magneetjes vergeet je nooit meer iets! Zo kan u uw bureau netjes, overzichtelijk en toch gezellig maken!

 

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Bedrukte notitieboekjes met uw logo als relatiegeschenk of give away

notitieboek logoOp zoek naar een praktische give away voor bijvoorbeeld een open dag of beurs? De bedrukte notitieboekjes zijn ook zeer geschikt om weg te geven tijdens workshops en seminars. Deel ze uit voor de bijeenkomst begint, dan kunnen er hierin notities worden gemaakt en ze kunnen steeds opnieuw gebruikt worden. Daarmee wordt het bereik van dit notitieboekje met uw logo ook groter. Laat de notitieboekjes naar eigen wens bedrukken met uw logo, contactgegevens of een originele tekst.

Verschillende notitieboekjes in diverse kleuren, maten en stijlen

Bij Giftsdirect.nl vindt u diverse soorten notitieboekjes. Elk bedrukt notitieboekje heeft een andere stijl. Bij een aantal notitieboekjes zit een pen bijgeleverd, een compleet geschenk voor uw relaties. Wij hebben ook diverse eco notitieboekjes in ons assortiment. Die zijn gemaakt van karton en hebben een eco uitstraling. 

Bedrukte notitieboekjes kunt u eenvoudig online bestellen

Wilt u uw notitieboekje laten bedrukken? Na uw bestelling bij Giftsdirect.nl ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe en waar uw logo bedrukt zal worden. Pas als u de proef akkoord heeft gegeven, starten we met het bedrukken. Een notitieboek bedrukken we met tampondruk of zeefdruk. Uw logo wordt zeer scherp op de notitieboekjes gedrukt meer informatie over notitieboekjes bedrukken neem gerust contact met ons op.

Vraagt u zich dus nog af waar kan ik snel en goedkoop memoblokjes of notitieboekjes bestellen en laten bedrukken? Zoek dan niet verder! Notitieboekjes kunt u razendsnel laten bedrukken bij Giftsdirect.nl! Laat uw notitieboekjes dus snel en eenvoudig bedrukken met uw logo!


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Gasthuisstraat 2
3911KN Rhenen


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl

KvK: 61463159
Btw: NL 8543 52 107 B01

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops