Memoblocks bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.


Memoblok bedrukken met uw logo

Op zoek naar een praktisch relatiegeschenk voor een vriend of familie? De bedrukte memoblokken zijn ook zeer geschikt om te geven als cadeau voor iemands verjaardag of gewoon als een leuke verrassing. Iedereen kan namelijk wel een memoblok met bedrukking gebruiken. Laat de memoblokken naar eigen wens bedrukken met uw logo, ontwerp of een originele tekst.

Verschillende memoblokken bedrukken

Bij Giftsdirect.nl vindt u diverse soorten memoblokken. Elk bedrukte memoblok heeft een andere stijl. Bij een aantal memoblocken zit een pen bijgeleverd, een compleet geschenk voor uw relaties. Wij hebben ook diverse eco memoblokken in ons assortiment. Die zijn gemaakt van karton en hebben een eco uitstraling. Is een memoblok net iets te klein voor u? Neem dan ook een kijkje tussen onze notitieboekjes en schrijfblokken.

Kladblokken bedrukken

Snel even een telefoonnummer noteren tijdens het telefoongesprek of meteen een herinnering opschrijven zodat u het niet vergeet. Zowel de bouwvakker als de mensen op kantoren hebben altijd baat om snel en eenvoudig een kladje te maken. Geen computer die afhankelijk is van internet maar gewoon pen en papier, kladblokken bieden altijd uitkomst. Bij Giftsdirect hebben we een groot aanbod kladblokken om te laten bedrukken met onder andere goedkope kladblokken. Al vanaf €0,43,- kunt u kladblokken bedrukken naar eigen wens. Een A4, A3 of A5 kladblok bedrukken, jij bepaalt! Met persoonlijke hulp en deskundig advies is een kladblok laten drukken van hoge kwaliteit bij Giftsdirect.nl. Wacht dus niet langer en dien vandaag nog een gratis vrijblijvende offerte in.

Bedrukte memoblocks & kladblokken kunt u eenvoudig online bestellen

Wilt u uw memoblok laten bedrukken? Na uw bestelling bij Giftsdirect.nl ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe en waar uw ontwerp bedrukt zal worden. Pas als u de proef akkoord heeft gegeven, starten we met het bedrukken. Uw product bedrukken we met tampondruk of zeefdruk. Uw ontwerp wordt zeer scherp op het memoblokje of kladblok gedrukt. Neem voor meer informatie over memoblocks bedrukken of kladblokken bedrukken gerust contact met ons op.