Bodywarmers

Dames en heren bodywarmers Op zoek naar comfortabele en mooie bodywarmer voor dames of heren? Zoek...

» lees meer informatie

Dames en heren bodywarmers

Op zoek naar comfortabele en mooie bodywarmer voor dames of heren? Zoek niet langer. Bij Giftsdirect.nl hebben we een ruim assortiment aan dames en heren bodywarmers. Voor iedereen die op zoek is naar een bepaalde kleur, uitstraling of materiaal, wij helpen u eraan. Dik of dun? Met of zonder muts? Voor ieder seizoen hebben wij wel iets. Met elke wens kunt u bij ons terecht.

Bodywarmer bedrukken

Om een nog professionelere en verzorgende uitstraling te krijgen is het bedrukken van een bodywarmer dé oplossing. Door uw eigen logo op een item te bedrukken krijgt u direct een zeer persoonlijke bodywarmer die veel mensen aan zal spreken. Dit kunnen wij doen voor zeer scherpe prijzen. U krijgt een gratis digitale proefdruk toegestuurd. Wij helpen u graag met het maken van een keuze. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen of een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Bodywarmer met uw logo bedrukken

Bodywarmer zijn een perfect marketing artikel voor uw bedrijf , op beurzen of andere evementen. Als al uw personeel dezelfde bedrukte bodywarmer draagt heeft uw bedrijf een zeer professionele uitstraling. Tevens maakt u meteen reclame doordat iedere bezoeker meteen uw logo ziet. Giftsdirect.nl is o.a. groothandel van bedrukte bodywarmers en heeft een ruim assortiment bedrukte bodywarmers. Bedrukte bodywarmers zijn te leveren in vrijwel alle gangbare kleuren. Zoekt u bijvoorbeeld een blauw, groen, rood, zwart of witte bodywarmer, dan ben u bij ons aan het juiste adres.

Gratis proef van uw bedrukte bodywarmer

Groothandel Giftsdirect.nl maakt graag een gratis digitale proef voor u van een bedrukte bodywarmer met uw logo. Zo ziet u meteen hoe uw reclame op de bodywarmer komt te staan. Bodywarmers zijn door het grote drukoppervlak perfect te bedrukken en uw reclame valt altijd zeer goed op. Onze jassen zijn verkrijgbaar in vele kwaliteiten en prijzen. Zo hebben we al zeer voordelige promotie bodywamers die wij kunnen bedrukken met uw logo.

Bedrukte bodywarmers bestellen

Wilt u bedrukte bodywarmers bestellen? Dat is eenvoudig bij Giftsdirect.nl. Vraag de beste prijzen aan via onze site en wij maken u een scherpe aanbieding. Vervolgens maken wij een gratis digitale proef van de bedrukte bodywarmers met uw logo en u ziet meteen hoe uw reclame staat op de bodywarmer. Als dit is wat u wilt zullen wij de bodywarmers laten bedrukken voor u en meestal kunnen wij de bodywarmers binnen 5-7 werkdagen na akkoord van de proef leveren. 


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2018 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman