Kinder t-shirts

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Producten binnen Kinder t-shirts

Laat uw kindershirts bedrukken of borduren

Ook uw t-shirts in kindermaten kunt u laten bedrukken bij ons. Alle t-shirts in onze webshop zijn geschikt om te laten bedrukken met uw eigen logo of tekst. Doordat wij beschikken over een eigen drukkerij, houden we de levertijden kort en de prijzen laag. Wij adviseren u graag over de verschillende druktechnieken. Een representatief en mooi resultaat. Leuk om te geven en om te krijgen.

Bedrukte kinder t-shirts zijn er in vele soorten, maten en kleuren. Wij hebben bijvoorbeeld bedrukte t-shirts in het rood, groen, oranje, blauw, zwart of wit. Iedere kleur t-shirt is perfect met uw logo te bedrukken. Wij maken graag vrijblijvend een digitale proef van een bedrukt t-shirt met uw logo. Zo ziet u meteen hoe uw reclame op het t-shirt komt te staan.

Kindershirts bedrukken voor veiligheid en groepsgevoel

Bedrukte shirts voor kinderen: ideaal voor schoolreisjes of sportclubs. Alle kinderen herkenbaar gekleed in hetzelfde shirt  draagt bij aan de veiligheid en het groepsgevoel. Bij GiftsDirect vindt u verschillende soorten kindershirts en polo’s. In ons atelier drukken wij er uw logo, schoolnaam of gewenste afbeelding op. Vragen? Maak gebruik van de live chat service. Mailen of bellen kan natuurlijk ook!

Bedrukte kindert-shirts bestellen?

Wilt u bedrukte t-shirts bestellen? Dat is eenvoudig bij Giftsdirect.nl. Vraag de beste prijzen aan via onze site en wij maken u een scherpe aanbieding. Vervolgens maken wij een gratis digitale proef van de bedrukte shirts met uw logo en u ziet meteen hoe uw reclame staat op het shirt. Als dit is wat u wilt zullen wij de shirts laten bedrukken voor u en meestal kunnen wij de shirt binnen 5-7 werkdagen na akkoord van de proef leveren. 

T-Shirts kunt u razendsnel bestellen en laten bedrukken bij Giftsdirect.nl!