Kinder t-shirts

T-shirts voor kinderen

» lees meer informatie

T-shirts voor kinderen

Naast een dames en heren assortiment, hebben wij ook speciale t-shirts voor kinderen. Verschillende kwaliteiten, maten, kleuren en modellen. Bij Giftsdirect.nl bent u zeker weten aan het goede adres. Voor zowel jongens als meisjes hebben wij mooie tshirts in de aanbieding. Daarnaast hebben wij voor elke portemonnee wat wils. U kunt dus altijd bij ons terecht voor de mooiste t-shirts voor kinderen tegen de scherpste prijzen.

Laat uw shirts bedrukken of borduren

Ook uw t-shirts in kindermaten kunt u laten bedrukken bij ons. Alle t-shirts in onze webshop zijn geschikt om te laten bedrukken met uw eigen logo of tekst. Doordat wij beschikken over een eigen drukkerij, houden we de levertijden kort en de prijzen laag. Wij adviseren u graag over de verschillende druktechnieken. Een representatief en mooi resultaat. Leuk om te geven en om te krijgen.

Kinder T-shirts bedrukken met reclame

Wilt u de kinderen op een sportevenement van school of een schoolreisje laten lopen in een t-shirt met uw eigen logo? Ieder kind is hierdoor altijd goed herkenbaar. Door uw reclame op de shirts te drukken is uw logo altijd goed zichtbaar bij de leiding en andere bezoekers. Groothandel Giftsdirect.nl levert een ruim assortiment bedrukte kinder t-shirts uit voorraad. 

Ruime keuze bedrukte t-shirts

Bedrukte kinder t-shirts zijn er in vele soorten, maten en kleuren. Wij hebben bijvoorbeeld bedrukte t-shirts in het rood, groen, oranje, blauw, zwart of wit. Iedere kleur t-shirt is perfect met uw logo te bedrukken. Wij maken graag vrijblijvend een digitale proef van een bedrukt t-shirt met uw logo. Zo ziet u meteen hoe uw reclame op het t-shirt komt te staan.

Bedrukte t-shirts bestellen

Wilt u bedrukte t-shirts bestellen? Dat is eenvoudig bij Giftsdirect.nl. Vraag de beste prijzen aan via onze site en wij maken u een scherpe aanbieding. Vervolgens maken wij een gratis digitale proef van de bedrukte shirts met uw logo en u ziet meteen hoe uw reclame staat op het shirt. Als dit is wat u wilt zullen wij de shirts laten bedrukken voor u en meestal kunnen wij de shirt binnen 5-7 werkdagen na akkoord van de proef leveren. 

T-Shirts kunt u razendsnel bestellen en laten bedrukken bij Giftsdirect.nl


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2018 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman