Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Promotiemateriaal

Promotiemateriaal Giftsdirect.nl is gespecialiseerd in hoogwaardige en betaalbare premiums en promotieartikelen. Als groothandel kunt u bij ons terecht voor talrijke promotiemiddelen tegen scherpe prijzen en een korte levertijd. Bent u op zoek naar blanco artikelen, dan kunnen we...

» lees meer informatie

Promotiemateriaal

Giftsdirect.nl is gespecialiseerd in hoogwaardige en betaalbare premiums en promotieartikelen. Als groothandel kunt u bij ons terecht voor talrijke promotiemiddelen tegen scherpe prijzen en een korte levertijd. Bent u op zoek naar blanco artikelen, dan kunnen we deze meestal uit voorraad bij u leveren binnen twee werkdagen. 

De populairste premiums

De zomer is in aantocht en dat zorgt ervoor dat enkele promotiemiddelen op dit moment populair zijn. Dit zijn met name:

Promotieartikelen bedrukken, graveren of borduren

Alle promotieartikelen in onze webshop zijn heel geschikt om te laten bedrukken of graveren. Voorzien van uw eigen logo, tekst of marketing-uiting verandert een blanco product in een doeltreffend promotieartikel. Bij Giftsdirect.nl ontvangt u bij uw offerte-aanvraag altijd een gratis digitale proefdruk. Deze geeft u een representatief beeld van het te verwachten eindresultaat. De tarieven op onze website zijn inclusief bedrukking in één kleur. Heeft u speciale wensen? Vraag dan een offerte aan en stuur daarbij uw logo of opdruk mee.


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2018 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman