Promotiemateriaal

Promotiemateriaal Giftsdirect.nl is gespecialiseerd in hoogwaardige en betaalbare premiums en promotieartikelen. Als groothandel kunt u bij ons terecht voor talrijke promotiemiddelen tegen scherpe prijzen en een korte levertijd. Bent u op zoek naar blanco artikelen, dan kunnen we...

» lees meer informatie

Promotiemateriaal

Giftsdirect.nl is gespecialiseerd in hoogwaardige en betaalbare premiums en promotieartikelen. Als groothandel kunt u bij ons terecht voor talrijke promotiemiddelen tegen scherpe prijzen en een korte levertijd. Bent u op zoek naar blanco artikelen, dan kunnen we deze meestal uit voorraad bij u leveren binnen twee werkdagen. 

Promotieartikelen bedrukken, graveren of borduren

Alle promotieartikelen in onze webshop zijn heel geschikt om te laten bedrukken of graveren. Voorzien van uw eigen logo, tekst of marketing-uiting verandert een blanco product in een doeltreffend promotieartikel. Bij Giftsdirect.nl ontvangt u bij uw offerte-aanvraag altijd een gratis digitale proefdruk. Deze geeft u een representatief beeld van het te verwachten eindresultaat. De tarieven op onze website zijn inclusief bedrukking in één kleur. Heeft u speciale wensen? Vraag dan een offerte aan en stuur daarbij uw logo of opdruk mee.

De populairste premiums

De zomer is in aantocht en dat zorgt ervoor dat enkele promotiemiddelen op dit moment populair zijn. Dit zijn met name:

 


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2018 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman