Promotie sleutelhangers

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod promotie sleutelhangers

Bedruk uw promotie sleutelhangers met naam en logo

Laat uw naam en logo op de sleutelhanger drukken of graveren en u heeft een ijzersterk reclame artikel in handen! Sleutelhangers komen immers op veel plaatsen. Doordat mensen vaak hun sleutels in de hand hebben en even snel voor zich neerleggen op tafel wordt uw naam veel gezien. Een promotiekans die u niet wilt missen! En dan hebben we het nog niet eens over de eigenaar van de sleutelhanger, denk u maar eens in hoe vaak hij of zij aan u denkt bij het gebruik van de sleutelbos!

Wij bedrukken of graveren uw sleutelhangers graag voor u. Dit doen wij in onze eigen drukkerij. Onze ervaren medewerkers doen dit met de grootste zorg. Wij garanderen dan ook de hoogste kwaliteit van zowel de opdruk als de sleutelhanger zelf.

Toch liever een ander promotie cadeau?

Wist u dat wij ruim 10.000 artikelen aanbieden op onze website? Dus wilt u (ook) een ander promotie cadeau bestellen, dan is dat geen probleem! U vindt werkelijk alle soorten promotiemateriaal die u maar kunt bedenken! Van bedrukte pennen tot BBQ artikelen en van pepermuntjes tot zonnebrillen. Maar we gaan zelfs een stapje verder dan dat! Zoekt u iets specifieks wat u niet op onze website kunt vinden? Dan gaan wij voor u op zoek. Neem gerust contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag. Dat is nog eens service!