Paraplu's

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.


Paraplu bedrukken met uw logo

Op zoek naar een goedkope paraplu met uw logo? Wij kunnen dit snel voor u verzorgen. Op regenachtige dagen is dit bedrukt relatiegeschenk een leuk en nuttig promotieartikel voor uw relaties en medewerkers. Bij Giftsdirect.nl kunt u goedkoop paraplu's laten bedrukken met uw logo. We hebben als groothandel een uitgebreid assortiment en kunnen u scherpe prijzen aanbieden. In onze webshop vindt u diverse soorten paraplu's:

Waarom een paraplu bedrukken?

Er zijn vele redenen om een paraplu te gaan bedrukken. U kunt een paraplu bedrukken voor promotiedoeleinden, het zetten van een statement of gewoon omdat het leuke is dan een ‘normale’ paraplu. Sta in de regen met een bedrukte paraplu om een bedrijf te promoten. Keer wat anders dan over het weer praten. Of bezorg een glimlach tijdens een hevige stevige regenbui met een vrolijke paraplu.

Wist u ook dat wij paraplu’s verkopen zonder opdruk? Vaak kunnen we deze paraplu’s al binnen twee werkdagen leveren. Nadat we uw wensen hebben doorgekregen proberen we een zo scherp mogelijk offerte op te stellen. Uiteraard ligt dit aan het type paraplu, het aantal stuks, met of zonder bedrukking en de gewenste leverdatum. Met persoonlijk contact zullen we hier altijd zo transparant mogelijk over te zijn.

Diverse soorten bedrukte paraplu's:

Ook voor de volgende paraplu's kunt u bij ons terecht:

Bedrukte paraplu's eenvoudig online bestellen

Wilt u uw paraplu laten bedrukken? Bij Giftsdirect.nl ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe en waar uw logo bedrukt zal worden. Pas na ontvangst van een akkoord op de proefdruk, starten we met het gereedmaken van uw bestelling. Wilt u meer informatie over paraplu's of onze levertijden, neem gerust contact met ons op.

Liever blanco paraplu's? Ook paraplu's zonder opdruk kunnen wij leveren, vaak al binnen 2 werkdagen!