Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Congres- en conferentietassen

Congres- en conferentietassen Speciaal voor de zakelijke markt zijn diverse mooie congres-, conferentie- en documenttassen verkrijgbaar in onze webshop. U vindt in onze collectie tassen met en zonder schouderband in diverse formaten, materialen en kleuren, geschikt voor het...

» lees meer informatie
laagste prijs garantie
vanaf
5.51
laagste prijs garantie
vanaf
4.22

Congres- en conferentietassen

Speciaal voor de zakelijke markt zijn diverse mooie congres-, conferentie- en documenttassen verkrijgbaar in onze webshop. U vindt in onze collectie tassen met en zonder schouderband in diverse formaten, materialen en kleuren, geschikt voor het opbergen van documenten. 

 

Met uw logo bedrukken

Wilt u een tas met uw logo bedrukken voor een bijeenkomst? Wij kunnen dit snel voor u verzorgen. Een bedrukte congrestas / conferentietas is een mooie give-away bij een evenement, klantendag of beurs. Alle congres- en conferentietassen zijn geschikt om te laten borduren of bedrukken met uw eigen opdruk.

Eenvoudig online bestellen

Na uw bestelling bij Giftsdirect.nl ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe en waar uw logo bedrukt zal worden. Pas als u de proef akkoord heeft gegeven, starten we met het bedrukken of graveren. Omdat wij over onze eigen drukkerij beschikken, kunnen wij alle relatiegeschenken razendsnel bedrukken en verzenden. Zo kunnen wij de levertijd kort houden. Wilt u meer informatie over een congres- of conferentietas, neem gerust contact met ons op.

Zoekt u toch een andere soort tas?

Bij Giftsdirect heeft u volop keuze uit diverse soorten voor elk budget. In onze webshop vindt u onder andere:

  • Plastic tasjes
  • Linnen tassen
  • Papieren tassen
  • Goedkope rugzakjes / premium bags

Bekijk de categorie "Tassen" onder relatiegeschenken. Daar vindt u allerlei soorten tassen en shoppers voor elke portemonnee.

 


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2018 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman