Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Schoudertassen

Schoudertassen Is een rugzak of een trolley niet geschikt voor u? Gelukkig hebben wij ook schoudertassen in ons ruime assortiment! Zo blijkt maar weer dat wij voor iedereen het juiste product hebben. Zo hebben wij speciale photobags maar ook handige compacte schoudertassen waar uw...

» lees meer informatie

Schoudertassen

Is een rugzak of een trolley niet geschikt voor u? Gelukkig hebben wij ook schoudertassen in ons ruime assortiment! Zo blijkt maar weer dat wij voor iedereen het juiste product hebben. Zo hebben wij speciale photobags maar ook handige compacte schoudertassen waar uw tablet in kan. Wilt u liever een katoenen draagtas? Ook dat hebben wij in onze collectie! Neem een kijkje en maak de keuze die het beste bij u past. Aan onze collectie kan het niet liggen!

 

Bedrukte schoudertas

Op zoek naar een goedkope schoudertas met uw logo? Wij kunnen dit snel voor u verzorgen. Verras uw personeel en relatie's met een schoudertas. Een bedrukte schoudertas is een mooie give away tijdens een evenement, klantendag of beurs. 

Schoudertas bedrukt met uw logo

Bij Giftsdirect.nl kunt u goedkoop schoudertas laten bedrukken met uw logo. Wij hebben als groothandel een uitgebreid assortiment en kunnen u scherpe prijzen aanbieden.

Bedrukte schoudertas kunt u eenvoudig online bestellen

Wilt u uw schoudertas laten bedrukken? Na uw bestelling bij Giftsdirect.nl ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe en waar uw logo bedrukt zal worden. Pas als u de proef akkoord heeft gegeven, starten we met het bedrukken of graveren.Wilt u meer informatie over schoudertas, neem gerust contact met ons op.

Bedrukte schoudertas kunt u razendsnel bestellen en laten bedrukken bij Giftsdirect.nl


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2018 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman