Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Schoudertassen

Schoudertassen

Schoudertassen Is een rugzak of een trolley niet geschikt voor u? Gelukkig hebben wij ook schoudertassen in ons ruime assortiment! Zo blijkt maar weer dat wij voor iedereen het juiste product hebben. Zo hebben wij speciale photobags maar ook handige compacte schoudertassen waar uw...

» lees meer informatie

Schoudertassen

Is een rugzak of een trolley niet geschikt voor u? Gelukkig hebben wij ook schoudertassen in ons ruime assortiment! Zo blijkt maar weer dat wij voor iedereen het juiste product hebben. Zo hebben wij speciale photobags maar ook handige compacte schoudertassen waar uw tablet in kan. Wilt u liever een katoenen draagtas? Ook dat hebben wij in onze collectie! Neem een kijkje en maak de keuze die het beste bij u past. Aan onze collectie kan het niet liggen!

Toch liever een tas die u kunt inzetten voor uw promotie? » Bekijk dan ook eens onze promotietassen en laat uw tassen bedrukken!

 

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Bedrukte schoudertas

Schoudertas met logoOp zoek naar een goedkope schoudertas met uw logo? Wij kunnen dit snel voor u verzorgen. Verras uw personeel en relatie's met een schoudertas. Een bedrukte schoudertas is een mooie give away tijdens een evenement, klantendag of beurs. Mocht u uw bedrukte schoudertas willen inzetten op een klantendag dan heeft u ook overige goedkope promotieartikelen nodig waar u uw tas mee kunt vullen. Bekijk daarom ook eens onze goedkope gifts!

Schoudertas bedrukt met uw logo

Bij Giftsdirect.nl kunt u goedkoop schoudertas laten bedrukken met uw logo. Wij hebben als groothandel een uitgebreid assortiment en kunnen u scherpe prijzen aanbieden.

Bedrukte schoudertas kunt u eenvoudig online bestellen

Wilt u uw schoudertas laten bedrukken? Na uw bestelling bij Giftsdirect.nl ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe en waar uw logo bedrukt zal worden. Pas als u de proef akkoord heeft gegeven, starten we met het bedrukken of graveren.Wilt u meer informatie over schoudertas, neem gerust contact met ons op.

Bedrukte schoudertas kunt u razendsnel bestellen en laten bedrukken bij Giftsdirect.nl! 


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Gasthuisstraat 2
3911KN Rhenen


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl

KvK: 61463159
Btw: NL 8543 52 107 B01

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops