Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Koeltassen

Koeltassen

Koeltassen Een handig en origineel promotie product voor uw bedrijf of relaties? Maak dan een verrassende keuze en kies voor een functionele en mooie koeltas! Deze zullen zeker goed van pas gaan komen tijdens een reis of op een mooie zomerdag. Het leuke aan het kiezen...

» lees meer informatie

Koeltassen

Een handig en origineel promotie product voor uw bedrijf of relaties? Maak dan een verrassende keuze en kies voor een functionele en mooie koeltas! Deze zullen zeker goed van pas gaan komen tijdens een reis of op een mooie zomerdag.

Het leuke aan het kiezen voor een koeltas, is dat mensen dit niet snel voor zichzelf zouden kopen. U zit dus gegarandeerd goed met dit product.

Zoekt u ook leuke aanvullende producten voor bij uw koeltas? Bekijkt u dan ook eens onze bidons en waterflessen.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Bedrukte koeltas

Koeltassen met logoOp zoek naar een goedkope koeltas met uw logo? Wij kunnen dit snel voor u verzorgen. Verras uw personeel en relatie's met een koeltas. Een bedrukte koeltas is een mooie promotieartikel tijdens een evenement, klantendag of beurs. 

Om een koeltas ook nog speciaal en gepersonaliseerd te maken kan u ervoor kiezen deze te laten bedrukken of te borduren. Het bedrukken van de koeltas zal een mooi effect geven terwijl borduren ook een zeer mooi resultaat geeft en minder slijt-gevoelig is. Het bedrukken van de tas zal het materiaal waarvan de tas gemaakt is echter niet beschadigen. Bedrukken is daarom een veilige en mooie keuze. Wij bieden u ook nog eens de beste prijzen. Dit kan omdat wij beschikken over onze eigen drukkerij.

Koeltassen bedrukt met uw logo

Bij Giftsdirect.nl kunt u goedkoop koeltas laten bedrukken met uw logo. Wij hebben als groothandel een uitgebreid assortiment en kunnen u scherpe prijzen aanbieden.

Bedrukte koeltas kunt u eenvoudig online bestellen

Wilt u uw koeltas laten bedrukken? Na uw bestelling bij Giftsdirect.nl ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe en waar uw logo bedrukt zal worden. Pas als u de proef akkoord heeft gegeven, starten we met het bedrukken of graveren.Wilt u meer informatie over koeltassen, neem gerust contact met ons op.

Een bedrukte koeltas kunt u razendsnel bestellen en laten bedrukken bij Giftsdirect.nl! 


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Gasthuisstraat 2
3911KN Rhenen


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl

KvK: 61463159
Btw: NL 8543 52 107 B01

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops