Koeltassen bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.


Bedrukte koeltas

Op zoek naar een goedkope koeltas met uw logo? Wij kunnen dit snel voor u verzorgen. Verras uw personeel en relaties met een koeltas. Een bedrukte koeltas is een mooi promotieartikel tijdens een evenement, klantendag of beurs. 

Om een koeltas ook nog speciaal en gepersonaliseerd te maken kan u ervoor kiezen deze te laten bedrukken of te borduren. Het bedrukken van de koeltas zal een mooi effect geven terwijl borduren ook een zeer mooi resultaat geeft en minder slijt-gevoelig is. Het bedrukken van de tas zal het materiaal waarvan de tas gemaakt is echter niet beschadigen. Bedrukken is daarom een veilige en mooie keuze. Wij bieden u ook nog eens de beste prijzen. Dit kan omdat wij beschikken over onze eigen drukkerij.

Koeltassen bedrukt met uw logo

Bij Giftsdirect.nl kunt u goedkoop koeltas laten bedrukken met uw logo. Wij hebben als groothandel een uitgebreid assortiment en kunnen u scherpe prijzen aanbieden.

Bedrukte koeltas kunt u eenvoudig online bestellen

Wilt u uw koeltas laten bedrukken? Na uw bestelling bij Giftsdirect.nl ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe en waar uw logo bedrukt zal worden. Pas als u de proef akkoord heeft gegeven, starten we met het bedrukken of graveren.Wilt u meer informatie over koeltassen, neem gerust contact met ons op.

Een bedrukte koeltas kunt u razendsnel bestellen en laten bedrukken bij Giftsdirect.nl!