Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Sjaals

» lees meer informatie

Sjaals als relatiegeschenk of bedrijfskleding

Op zoek naar warme sjaals voor de wintermaanden? Om weg te geven als relatiegeschenk, of om te gebruiken als onderdeel van uw bedrijfskleding? Giftsdirect.nl heeft een ruim assortiment betaalbare sjaals waarmee uw personeel of relaties zichzelf lekker warm houden in de winterse buitenlucht. 

 

 

Bedrukte sjaals

Op zoek naar een winterwarm relatiegeschenk met uw logo? Wij kunnen dit snel voor u verzorgen. Verras uw relatie's en personeel met een warme sjaal. Een bedrukte sjaal is een lekker warm promotie artikel.

Gratis proef van uw bedrukte sjaal

Groothandel Giftsdirect.nl maakt graag een gratis digitale proef voor u van een bedrukte sjaal met uw logo. Zo ziet u meteen hoe uw reclame op de pet komt te staan. Caps met uw reclame valt altijd zeer goed op. Onze petten zijn verkrijgbaar in vele kwaliteiten en prijzen. Zo hebben we al zeer voordelige promotie caps die wij kunnen bedrukken met uw logo.

Bedrukte sjaals bestellen

Wilt u bedrukte sjaals bestellen? Dat is eenvoudig bij Giftsdirect.nl. Vraag de beste prijzen aan via onze site en wij maken u een scherpe aanbieding. Vervolgens maken wij een gratis digitale proef van de bedrukte petten met uw logo en u ziet meteen hoe uw reclame staat op de sjaal. Als dit is wat u wilt, zullen wij de sjaals laten bedrukken voor u en meestal kunnen wij de sjaals binnen 5-7 werkdagen na akkoord van de proef leveren. 

Sjaals kunt u razendsnel bestellen en laten bedrukken bij Giftsdirect.nl

 


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2018 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman