Flesopener

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Flesopener bedrukken met logo 

Flessenopeners zijn het perfecte promotiemateriaal. Elke keer als men een verfrissend drankje opent, komt je logo weer in beeld. Ook een goed idee: een flesopener sleutelhanger bedrukken; Zo hebben je zakenrelaties, klanten, partners hem altijd een op zak! Proost! 

Bieropener sleutelhanger bedrukken

Naast sleutelhangers bedrukken kunt u bij ons ook uw bieropener en flesopener sleutelhanger bedrukken. Het bedrukken van een sleutelhanger met bieropener zorgt ervoor dat mensen uw logo nog vaak zullen zien. Bij het kiezen voor een flesopener sleutelhanger bedrukken heeft u de mogelijkheid om uw logo of foto opvallend te presenteren. Ze zijn ideaal voor evenementen, beurzen en als cadeau voor uw klanten of medewerkers.

Flesopener sleutelhanger bedrukken

Een flesopener en sleutelhanger in één. Superhandig! Laat flesopener sleutelhanger goedkoop bedrukken en profiteert van:

  • Duurzame bedrukking
  • Snelle levering
  • Gratis offerte op maat

Bieropeners bedrukken goedkoop als particulier 

Bij GiftsDirect kunnen we binnen een kort tijdsbestek de bedrukte flesopeners leveren. Goedkoop en ook als particulier. Het enige wat we van u nodig hebben is een digitale versie van het logo. U ontvangt vooraf een digitale proefdruk en een offerte op maat. Alleen wanneer u akkoord gaat met het ontwerp en het voorstel gaan wij voor u aan de slag en zorgen dat de producten snel worden geleverd.  

Vragen over de producten of diensten? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord om u voorzien van advies.