Lege sleutelhangers

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod lege sleutelhangers

Unieke lege sleutelhangers kopen

Wist u dat sleutelhangers zeer populaire weggevertjes zijn? Dat is ook niet zo gek, want iedereen kan er altijd wel een gebruiken! Een groot voordeel is dat de sleutelhangers er in diverse soorten zijn, zo vindt u altijd een soort dat past bij de doelgroep. Wat dacht u bijvoorbeeld van een “cinema lightbox” sleutelhanger, een hanger met een voetbal eraan, een metalen wereldbol, een duimpje omhoog mét rolmaat en opener of een sleutelhanger met kompas? Dit is slechts een kleine greep uit ons assortiment. Alle sleutelhangers in onze webshop zijn onbedrukt leverbaar. Doordat ze niet bedrukt hoeven te worden kunnen wij ze razendsnel leveren. 

Wilt u ze toch laten bedrukken of graveren? Geen probleem. Wij doen dit in ons eigen atelier en draaien onze hand hier niet voor om. Informeer gerust naar de mogelijkheden of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Uw lege sleutelhangers online kopen bij Giftsdirect

Wist u dat u bij ons altijd snel en eenvoudig kunt bestellen? Slechts een paar klikken en uw bestelling is geregeld. Dat is wel zo prettig! Bent u op zoek naar iets specifieks wat u niet kunt vinden in de webshop? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag voor u op zoek en het lukt ons bijna altijd om te vinden wat u zoekt!

We wensen u alvast veel plezier met het uitdelen van de nieuwe sleutelhangers!