Lederen sleutelhangers

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod lederen sleutelhangers

Laat uw lederen sleutelhangers bedrukken met uw naam of logo 

Een leren sleutelhanger komt op veel plaatsen en wordt dan ook door veel mensen gezien. Hoe vaak houdt men de sleutels in de hand of legt ze even snel voor zich neer op tafel, toonbank of bar?! U brengt zo zeer effectief uw naam onder de aandacht. Laat de sleutelhangers daarom bedrukken met uw naam, logo of een bijzondere tekst! Wij doen dit graag voor u in onze eigen drukkerij. U levert een digitaal bestand met uw logo en de gewenste opdruk aan en wij gaan voor u aan het werk.

Wist u dat gegraveerde sleutelhangers ook die luxe uitstraling geven? Wellicht past dit ook goed bij uw doelgroep.

Bestel uw lederen sleutelhangers snel en eenvoudig online

We kunnen onze tijd allemaal goed gebruiken. Daarom maken we het bestellen van uw promotiemateriaal graag zo makkelijk mogelijk voor u. U shopt op uw eigen tijd in onze webwinkel en bestelt met een simpele klik op de knop uw sleutelhangers. Vraag eerst een vrijblijvende offerte aan, als u uw logo direct meestuurt kunnen wij een prijs op maakt verzorgen. Bent u het eens met de offerte ga dan over tot het bestellen van de producten. U krijgt van ons een gratis digitale proefdruk voordat we aan het proces van bedrukken beginnen. Zo weet u zeker dat de sleutelhanger aan uw wensen en eisen voldoet!

Wist u dat wij een assortiment van ruim 10.000 artikelen hebben? Wilt u toch liever iets anders dan een sleutelhanger? Geen probleem kijk maar eens rustig rond in onze webwinkel!