Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Heren jassen

Heren jassen Op zoek naar mooie, verzorgde en professioneel ogende heren jassen? U bent bij...

» lees meer informatie

Heren jassen

Op zoek naar mooie, verzorgde en professioneel ogende heren jassen? U bent bij Giftsdirect.nl altijd aan het goede adres. In onze collectie zal u voor ieder wat wils vinden. Met of zonder voering, dons, padded, kort, lang wij hebben het allemaal. Voor elke gelegenheid en voor elk team zal er een geschikt model uitgezocht kunnen worden. Ook aan het kleurenpalet van de heren jassen kan het niet liggen.

 

 

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Heren jas met uw logo bedrukken

Jassen zijn een perfect marketing artikel voor uw bedrijf , op beurzen of andere evementen. Als al uw personeel dezelfde bedrukte jas draagt heeft uw bedrijf een zeer professionele uitstraling. Tevens maakt u meteen reclame doordat iedere bezoeker meteen uw logo ziet. Giftsdirect.nl is o.a. groothandel van bedrukte jassen en heeft een ruim assortiment bedrukte jassen. Bedrukte jassen zijn te leveren in vrijwel alle gangbare kleuren. Zoekt u bijvoorbeeld een blauw, groen, rood, zwart of witte jas, dan ben u bij ons aan het juiste adres.

Gratis proef van uw bedrukte heren jas

Groothandel Giftsdirect.nl maakt graag een gratis digitale proef voor u van een bedrukte jas met uw logo. Zo ziet u meteen hoe uw reclame op de jas komt te staan. Jassen zijn door het grote drukoppervlak perfect te bedrukken en uw reclame valt altijd zeer goed op. Onze jassen zijn verkrijgbaar in vele kwaliteiten en prijzen. Zo hebben we al zeer voordelige promotie jassen die wij kunnen bedrukken met uw logo.

Bedrukte heren jassen bestellen

Wilt u bedrukte jassen bestellen? Dat is eenvoudig bij Giftsdirect.nl. Vraag de beste prijzen aan via onze site en wij maken u een scherpe aanbieding. Vervolgens maken wij een gratis digitale proef van de bedrukte jassen met uw logo en u ziet meteen hoe uw reclame staat op de jas. Als dit is wat u wilt zullen wij de jassen laten bedrukken voor u en meestal kunnen wij de jassen binnen 5-7 werkdagen na akkoord van de proef leveren. 


« Terug naar de vorige pagina

© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops