Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Golfparaplu's

Golfparaplu's

Golfparaplu's bedrukken Bestand tegen weer en wind de baan op? Dat is zo geregeld met de juiste golfparaplu. Een goede golfparaplu beschermt tegen weer, wind en UV-straling. In onze webshop vindt u diverse dubbellaags (ook wel dual canopy) golfparaplu's. Deze paraplu is opgebouwd...

» lees meer informatie

Golfparaplu's bedrukken

Bestand tegen weer en wind de baan op? Dat is zo geregeld met de juiste golfparaplu. Een goede golfparaplu beschermt tegen weer, wind en UV-straling. In onze webshop vindt u diverse dubbellaags (ook wel dual canopy) golfparaplu's. Deze paraplu is opgebouwd uit twee lagen. Daardoor kan de lucht van onderaf ontsnappen en komt er geen druk op de paraplu. Dat maakt de paraplu ideaal voor tijdens het golfen, maar zorgt er ook voor dat deze paraplu's voor dagelijks gebruik erg populair zijn. 

In onze webshop vindt u een groot aantal klassieke- en goedkope paraplu's van hoge kwaliteit. Deze functionele geschenken zijn leverbaar in prijzen voor elke portemonnee. Vrijwel alle modellen zijn leverbaar in diverse kleuren, waardoor u altijd een paraplu vindt die aansluit op uw huisstijl en gewenste uitstraling. Ook als u op zoek bent naar écht iets bijzonders slaagt u bij Giftsdirect.nl gegarandeerd: we hebben volop keuze in exclusieve modellen en bijzondere vormen en kleuren. Zo slaagt u bij ons ook voor een transparante paraplu of vierkante paraplu.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Golfparaplu's met logo

bedrukte golfparapluGoedkope golfparaplu's met uw logo zijn een ideaal relatiegeschenk. Wij kunnen bedrukte paraplu's snel voor u verzorgen en leveren. Bij Giftsdirect.nl kunt u goedkoop golfparaplu's laten bedrukken met uw logo. Wij hebben als groothandel een uitgebreid assortiment en kunnen u scherpe prijzen aanbieden. In onze webshop vindt u diverse soorten paraplu's. 

Bedrukte golfparaplu eenvoudig bestellen

Wilt u uw golfparaplu laten bedrukken door Giftsdirect? Na ontvangst van uw offerte-aanvraag en logo maken wij voor u een gratis digitale proefdruk. Deze laat u zien hoe de paraplu er precies uit zou komen te zien met uw logo of tekst. Zodra u akkoord heeft gegeven op de proefdruk en offerte, zetten we het bedrukken van uw golfparaplu's in gang. Wilt u meer informatie over golfparaplu's of over onze levertijden, neem gerust contact met ons op.

Wist u dat u ook bij ons terecht kunt voor een uitgebreid assortiment stormparaplu's en opvouwbare miniparaplu's?


« Terug naar de vorige pagina

© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops