Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Luxe pennen

Luxe pennen en pennensets Fantastisch om te geven én te krijgen zijn onze luxe pennen. In onze webshop vindt u een ruim assortiment luxe balpennen, vulpennen en pennensets. Wij leveren diverse hoogwaardige merken, waaronder bijvoorbeeld Parker, Ferraghini, Waterman,...

» lees meer informatie

Luxe pennen en pennensets

Fantastisch om te geven én te krijgen zijn onze luxe pennen. In onze webshop vindt u een ruim assortiment luxe balpennen, vulpennen en pennensets. Wij leveren diverse hoogwaardige merken, waaronder bijvoorbeeld Parker, Ferraghini, Waterman, Balmain en Mark Twain. Deze luxe pennen worden meestal geleverd in een luxe geschenkverpakking. Dit geeft het product een echt luxe gevoel. Wie houdt er nou niet van een mooie luxe pen die zeer soepel en fijn schrijft?!

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Pennen graveren of bedrukken

Alle pennen in onze webshop kunnen worden voorzien van uw eigen logo of tekst. De pennen zijn stuk voor stuk geschikt om te bedrukken. De meeste luxe pennen (in elk geval alle metalen pennen) zijn bovendien geschikt om te graveren. Een persoonlijke boodschap of het logo van uw bedrijf? Dat bepaalt u zelf. Graveren geeft uw pen de luxe en hoogwaardige uitstraling die past bij uw relatiegeschenk. 

Luxe pennen als relatiegeschenk

Meestal worden pennen ingezet als promotiegeschenk of reclame-artikel. Maar een mooie en hoogwaardige pen is een lust om te geven én te krijgen en daarom heel geschikt als relatiegeschenk. Giftsdirect.nl heeft er daarom bewust voor gekozen om de luxe pennen en pennensets voor u te selecteren op een aparte pagina in onze webshop. Zo heeft u snel en eenvoudig een overzicht van de pennen die u kunt inzetten voor speciale gelegenheden: als relatiegeschenk, bij jubilea, afscheid, bij officiële vergaderingen en gelegenheden, et cetera. Natuurlijk kunt u de rollerpoints, balpennen en pennensets online bestellen. We voorzien ze graag van een persoonlijke boodschap. 

Meer pennen

Bent u op zoek naar betaalbare bedrukte pennen? Ook voor reclamepennen kunt u terecht in onze webshop.

 


« Terug naar de vorige pagina

© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops