Luxe pennen graveren

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Producten binnen Luxe pennen

Pennen graveren of bedrukken

Alle pennen in onze webshop kunnen worden voorzien van uw eigen logo of tekst. De pennen zijn stuk voor stuk geschikt om te bedrukken. De meeste luxe pennen (in elk geval alle metalen pennen) zijn bovendien geschikt om te graveren. Een persoonlijke boodschap of het logo van uw bedrijf? Dat bepaalt u zelf. Graveren geeft uw pen de luxe en hoogwaardige uitstraling die past bij uw relatiegeschenk.

Luxe pennen

Bent u op zoek naar een bijzonder cadeau voor een klant? Of heeft een personeelslid een bijzonder jubileum te vieren? Denk dan eens aan een mooie pennenset of een luxe pen.

Bij Giftsdirect bent u voor luxe pennen op het juiste adres! Wij hebben een breed assortiment luxe pennen, schrijfsets, vulpotloden en geschenksets. U vindt vast en zeker het perfecte cadeau voor uw zakelijke relatie of collega! Ziet u zijn of haar gezicht al voor u wanneer u dit exclusieve cadeau overhandigt?

Heeft u de juiste pen gevonden? Dan kunt u de pen bedrukken met een speciale tekst, uw bedrijfsnaam of logo. Zo maakt u het cadeau uniek en persoonlijk. Leuk om te geven en bijzonder om te krijgen!

 

Luxe pennen graveren als relatiegeschenk

Meestal worden pennen ingezet als promotiegeschenk of reclame-artikel. Maar een mooie en hoogwaardige pen is een lust om te geven én te krijgen en daarom heel geschikt als relatiegeschenk. Giftsdirect.nl heeft er daarom bewust voor gekozen om de luxe pennen en pennensets voor u te selecteren op een aparte pagina in onze webshop. Zo heeft u snel en eenvoudig een overzicht van de pennen die u kunt inzetten voor speciale gelegenheden: als relatiegeschenk, bij jubilea, afscheid, bij officiële vergaderingen en gelegenheden, et cetera. Natuurlijk kunt u de roller points, balpennen en pennensets online bestellen. We voorzien ze graag van een persoonlijke boodschap. 

Meer pennen graveren

Bent u op zoek naar betaalbare gegraveerde pennen? Ook voor reclamepennen kunt u terecht in onze webshop.