Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Heren t-shirts

Heren t-shirts Bij Giftsdirect staan wij altijd vooraan om de beste kwaliteit tegen de scherpste...

» lees meer informatie

Heren t-shirts

Bij Giftsdirect staan wij altijd vooraan om de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs te bieden. Mede daarom hebben wij een zeer ruim aanbod in heren t-shirts die u kunt laten bedrukken zoals u dat wilt. De vele modellen, kwaliteiten en kleuren bieden een breed scala aan mogelijkheden. Voor datgene waar u naar op zoek bent. Neem een kijkje in ons assortiment en maak een keuze.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Heren T-shirts bedrukken met reclame

Het is geen toeval dat bedrukte heren t-shirts al tijden lang favoriet zijn bij allerlei bedrijven. Daarnaast zijn wij altijd bezig met het hebben van de meest scherpe prijzen. Het is geen toeval dat het  laten bedrukken van shirts helemaal niet duur is. Bij ons bestelt u al bedrukte shirts voor minder dan € 4,- per stuk! Omdat wij beschikken over een eigen drukkerij kunnen we de prijzen laag houden en de levertijden kort.

Op vrijwel ieder evenement ziet u personeel en medewerkers in bedrukte t-shirts lopen. Ieder personeelslid is hierdoor altijd goed herkenbaar. Door uw reclame op de shirts te drukken is uw logo altijd goed zichtbaar bij de bezoekers. Groothandel Giftsdirect.nl levert een ruim assortiment bedrukte heren t-shirts uit voorraad. 

Ruime keuze bedrukte t-shirts

Bedrukte heren t-shirts zijn er in vele soorten, maten en kleuren. Wij hebben bijvoorbeeld bedrukte t-shirts in het rood, groen, geel, blauw, zwart of wit. Iedere kleur t-shirt is perfect met uw logo te bedrukken. Wij maken graag vrijblijvend een digitale proef van een bedrukt t-shirt met uw logo. Zo ziet u meteen hoe uw reclame op het t-shirt komt te staan.

Bedrukte t-shirts bestellen

Wilt u bedrukte t-shirts bestellen? Dat is eenvoudig bij Giftsdirect.nl. Vraag de beste prijzen aan via onze site en wij maken u een scherpe aanbieding. Vervolgens maken wij een gratis digitale proef van de bedrukte shirts met uw logo en u ziet meteen hoe uw reclame staat op het shirt. Als dit is wat u wilt zullen wij de shirts laten bedrukken voor u en meestal kunnen wij de shirt binnen 5-7 werkdagen na akkoord van de proef leveren. 


« Terug naar de vorige pagina

© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops