Heren t-shirts

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Heren T-shirts bedrukken met reclame

Het is geen toeval dat bedrukte heren t-shirts al tijden lang favoriet zijn bij allerlei bedrijven. Daarnaast zijn wij altijd bezig met het hebben van de meest scherpe prijzen. Het is geen toeval dat het  laten bedrukken van shirts helemaal niet duur is. Bij ons bestelt u al bedrukte shirts voor minder dan € 4,- per stuk! Omdat wij beschikken over een eigen drukkerij kunnen we de prijzen laag houden en de levertijden kort.

Op vrijwel ieder evenement ziet u personeel en medewerkers in bedrukte t-shirts lopen. Ieder personeelslid is hierdoor altijd goed herkenbaar. Door uw reclame op de shirts te drukken is uw logo altijd goed zichtbaar bij de bezoekers. Groothandel Giftsdirect.nl levert een ruim assortiment bedrukte heren t-shirts uit voorraad. 

Ruime keuze bedrukte t-shirts

Bedrukte heren t-shirts zijn er in vele soorten, maten en kleuren. Wij hebben bijvoorbeeld bedrukte t-shirts in het rood, groen, geel, blauw, zwart of wit. Iedere kleur t-shirt is perfect met uw logo te bedrukken. Wij maken graag vrijblijvend een digitale proef van een bedrukt t-shirt met uw logo. Zo ziet u meteen hoe uw reclame op het t-shirt komt te staan.

Bedrukte t-shirts bestellen

Wilt u bedrukte t-shirts bestellen? Dat is eenvoudig bij Giftsdirect.nl. Vraag de beste prijzen aan via onze site en wij maken u een scherpe aanbieding. Vervolgens maken wij een gratis digitale proef van de bedrukte shirts met uw logo en u ziet meteen hoe uw reclame staat op het shirt. Als dit is wat u wilt zullen wij de shirts laten bedrukken voor u en meestal kunnen wij de shirt binnen 5-7 werkdagen na akkoord van de proef leveren.