Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Sokken

Sokken met logo! Wil u sokken laten bedrukken als promotieartikel of relatiegeschenk? Dan bent u bij Giftsdirect.nl op het juiste adres. Wij kunnen soken geheel naar uw wens laten maken. U kunt een eigen ontwerp aanleveren en wij laten deze geheel custom made voor u...

» lees meer informatie

Sokken met logo!

Wil u sokken laten bedrukken als promotieartikel of relatiegeschenk? Dan bent u bij Giftsdirect.nl op het juiste adres. Wij kunnen soken geheel naar uw wens laten maken. U kunt een eigen ontwerp aanleveren en wij laten deze geheel custom made voor u maken. 

 

Custom made sokken met uw logo

Sokken kunnen fungeren als promotiemateriaal, relatiegeschenk of gadget. Een bedrukte sok heeft een goede reclamewaarde. Sokken naar eigen ontwerp zijn vrij snel leverbaar en uw logo kunnen we meteen mee laten borduren. U heeft zo een unieke sokken voor uw promotie. Deze bedrijfssokken kunnen in elke gewenste kleur worden gemaakt waardoor u een eigen bedrijfsstijl heeft. Sokken zijn ook een zeer goed verkoop ondersteunend artikel. Een paar sokken bij een krat bier, flessen frisdrank of andere producten.

Sokken als promotieartikel

Geborduurde sokken zijn een uitermate goed promotieartikel. U logo kan bijvoorbeeld groot aan de onderkant gedrukt worden maar ook repeterend all over de sok. Sokken kunnen ook zeer goed functioneren als merchandise artikel. Denk eens aan babysokken met het logo van Feyenoord, Ajax of PSV. Wat is er leuker om een kind met de sokken van uw favoriete voetbalclub aan te zien. 


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2018 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman