Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig
Sokken bedrukken met eigen ontwerp

Sokken

Sokken bedrukken met logo! Wilt u sokken laten bedrukken als promotieartikel of relatiegeschenk? Wij maken sokken voor u naar uw eigen ontwerp of wij kunnen een ontwerp voor u maken. Dan bent u bij Giftsdirect.nl op het juiste adres. Wij kunnen sokken geheel naar uw wens laten...

» lees meer informatie

Sokken bedrukken met logo!

Wilt u sokken laten bedrukken als promotieartikel of relatiegeschenk? Wij maken sokken voor u naar uw eigen ontwerp of wij kunnen een ontwerp voor u maken. Dan bent u bij Giftsdirect.nl op het juiste adres. Wij kunnen sokken geheel naar uw wens laten maken. Uw logo wordt meegeweven in de sok. Het voordeel van deze techniek is dat uw logo niet zal vervagen of zelfs verdwijnen in de was. U kunt een eigen ontwerp aanleveren en wij laten deze geheel custom made voor u maken. Wij kunnen sokken voor u al vanaf 120 paar per maat produceren!

Custom made sokken met uw logo

sokken met logoSokken kunnen fungeren als promotiemateriaal, relatiegeschenk of gadget. Een bedrukte sok heeft een goede reclamewaarde. Sokken naar eigen ontwerp zijn vrij snel leverbaar en uw logo kunnen we meteen mee laten borduren. U heeft zo een unieke sokken voor uw promotie. Deze bedrijfssokken kunnen in elke gewenste kleur worden gemaakt waardoor u een eigen bedrijfsstijl heeft. Sokken zijn ook een zeer goed verkoop ondersteunend artikel. Een paar sokken bij een krat bier, flessen frisdrank of andere producten.

Sokken als promotieartikel

Geborduurde sokken zijn een uitermate goed promotieartikel. U logo kan bijvoorbeeld groot aan de onderkant gedrukt worden maar ook repeterend all over de sok. Sokken kunnen ook zeer goed functioneren als merchandise artikel. Denk eens aan babysokken met het logo van Feyenoord, Ajax of PSV. Wat is er leuker om een kind met de sokken van uw favoriete voetbalclub aan te zien. 

Sokken voor uw promotie!

Sokken zijn een perfect promotieartikel, uw klanten zullen regelmatig uw sokken dragen en dus uw logo zien maar ook andere zien daardoor regelmatig ue reclame boodschap op de sokken. Sokken zijn leuk om weg te geven en relatiegeschenk wat zeker dagelijks gebruikt zal worden. Sokken zijn ook een leuk verkoop ondersteunend product. Denk eens aan een actie waarbij uw klanten bij aanschaf van uw product een een maat gemaakt sok ontvangt.


« Terug naar de vorige pagina

© 2020 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: Shopman