Sokken bedrukken met logo

Wilt u sokken laten bedrukken als promotieartikel of relatiegeschenk? Wij maken sokken voor u naar uw eigen ontwerp of wij kunnen een ontwerp voor u maken. Dan bent u bij Giftsdirect.nl op het juiste adres. Wij kunnen sokken geheel naar uw wens laten maken. Uw logo wordt meegeweven in de sok. Het voordeel van deze techniek is dat uw logo niet zal vervagen of zelfs verdwijnen in de was. U kunt een eigen ontwerp aanleveren en wij laten deze geheel custom made voor u maken. Wij kunnen sokken voor u al vanaf 120 paar per maat produceren!

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Custom made sokken met uw logo

Sokken kunnen fungeren als promotiemateriaalrelatiegeschenk of gadget. Een bedrukte sok heeft een goede reclamewaarde. Sokken naar eigen ontwerp zijn vrij snel leverbaar en uw logo kunnen we meteen mee laten borduren. U heeft zo een unieke sokken voor uw promotie. Deze bedrijfssokken kunnen in elke gewenste kleur worden gemaakt waardoor u een eigen bedrijfsstijl heeft. Sokken zijn ook een zeer goed verkoop ondersteunend artikel. Een paar sokken bij een krat bier, flessen frisdrank of andere producten.

Sokken als promotieartikel

Geborduurde sokken zijn een uitermate goed promotieartikel. U logo kan bijvoorbeeld groot aan de onderkant gedrukt worden maar ook repeterend all over de sok. Sokken kunnen ook zeer goed functioneren als merchandise artikel. Denk eens aan babysokken met het logo van Feyenoord, Ajax of PSV. Wat is er leuker om een kind met de sokken van uw favoriete voetbalclub aan te zien. 

Sokken voor uw promotie!

Sokken zijn een perfect promotieartikel, uw klanten zullen regelmatig uw sokken dragen en dus uw logo zien maar ook andere zien daardoor regelmatig ue reclame boodschap op de sokken. Sokken zijn leuk om weg te geven en relatiegeschenk wat zeker dagelijks gebruikt zal worden. Sokken zijn ook een leuk verkoop ondersteunend product. Denk eens aan een actie waarbij uw klanten bij aanschaf van uw product een een maat gemaakt sok ontvangt.

Sportsokken met logo ontwerpen

U wilt sportsokken laten ontwerpen of misschien heeft u al een ontwerp laten maken met uw logo. Giftsdirect.nl levert eigen ontwerp sportsokken razendsnel. Uiteraard kunnen wij het ontwerp volledig voor uw verzorgen. Als u het logo stuurt gaat onze ontwerpafdeling voor u aan de slag. Bedrukte sportsokken zijn ideaal om in te zetten voor een evenement, sportdag of aan uw klanten in de sportclub. Uw logo en/ of tekst wordt ingeweven in de sportsokken en niet op de sokken gedrukt. Daardoor blijven deze ook in de was mooi en zullen lange tijd mee gaan. Giftsdirect.nl is groothandel in bedrukte sportsokken en door ons grote inkoop volume zijn onze prijzen zeer concurrerend. Dus als u sportsokken wilt bestellen vraag ons naar de beste prijzen!