Sokken bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Producten binnen Sokken

Paassokken

Paassokken eigen ontwerp

Enkelsokken voor sporten

PROACT® Sportsokken

Zwarte katoenen sokken

Katoenen sokken met logo

Korte sportsokken

PROACT® Korte sportsokken

Rood Wit teamsport sokken

PROACT® Teamsport sokken

Zwarte warme sokken

Kariban Warme sokken

Zwarte katoenen sokken

Kariban Katoenen sokken

Beige wandelsokken

Wandelsokken

Blauwe sportsokken

PROACT® Sportsokken

Zwarte sportsokken

PROACT® Sportsokken

Zwarte bamboe sokken

Sokken van bamboe

Antislip sokken

Huissokken met antislip

Geprinte sokken

Geprinte sokken

Sok grijs met logo

katoenen sok bedrukt

enkelsok

ProAct enkelsokken

Grijze sokken bedrukt

Warme sokken

Happy Sokken Cola

Happy Sokken op maat

Bamboe sokken

Bamboesokken

Coca Cola sokken

Zakelijke Sokken op maat

Groene skisokken

Skisokken

rPET sokken

rPET sokken

Sportsokken

Sportsokken op maat

Herensokken

Herensokken op maat

Casual Sokken

Casual Sokken op maat

Custom made sokken met uw logo

Sokken kunnen fungeren als promotiemateriaalrelatiegeschenk of gadget. Een bedrukte sok heeft een goede reclamewaarde. Sokken naar eigen ontwerp zijn vrij snel leverbaar en uw logo kunnen we meteen mee laten borduren. U heeft zo een unieke sokken voor uw promotie. Deze bedrijfssokken kunnen in elke gewenste kleur worden gemaakt waardoor u een eigen bedrijfsstijl heeft. Sokken zijn ook een zeer goed verkoop ondersteunend artikel. Een paar sokken bij een krat bier, flessen frisdrank of andere producten.

Sokken als promotieartikel

Geborduurde sokken zijn een uitermate goed promotieartikel. U logo kan bijvoorbeeld groot aan de onderkant gedrukt worden maar ook repeterend all over de sok. Sokken kunnen ook zeer goed functioneren als merchandise artikel. Denk eens aan babysokken met het logo van Feyenoord, Ajax of PSV. Wat is er leuker om een kind met de sokken van uw favoriete voetbalclub aan te zien. 

Sokken voor uw promotie!

Sokken zijn een perfect promotieartikel, uw klanten zullen regelmatig uw sokken dragen en dus uw logo zien maar ook andere zien daardoor regelmatig ue reclame boodschap op de sokken. Sokken zijn leuk om weg te geven en relatiegeschenk wat zeker dagelijks gebruikt zal worden. Sokken zijn ook een leuk verkoop ondersteunend product. Denk eens aan een actie waarbij uw klanten bij aanschaf van uw product een een maat gemaakt sok ontvangt.

Sportsokken met logo ontwerpen

U wilt sportsokken laten ontwerpen of misschien heeft u al een ontwerp laten maken met uw logo. Giftsdirect.nl levert eigen ontwerp sportsokken razendsnel. Uiteraard kunnen wij het ontwerp volledig voor uw verzorgen. Als u het logo stuurt gaat onze ontwerpafdeling voor u aan de slag. Bedrukte sportsokken zijn ideaal om in te zetten voor een evenement, sportdag of aan uw klanten in de sportclub. Uw logo en/ of tekst wordt ingeweven in de sportsokken en niet op de sokken gedrukt. Daardoor blijven deze ook in de was mooi en zullen lange tijd mee gaan. Giftsdirect.nl is groothandel in bedrukte sportsokken en door ons grote inkoop volume zijn onze prijzen zeer concurrerend. Dus als u sportsokken wilt bestellen vraag ons naar de beste prijzen!