Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Aanstekers

Aanstekers

Aanstekers Een veelgebruikt en handig product. Compact en handig als promotiemiddel . Niet alleen handig voor rokers maar ook voor thuis. Een relatief goedkoop product wat snel in het oog springt en natuurlijk heel vaak...

» lees meer informatie

Aanstekers

Een veelgebruikt en handig product. Compact en handig als promotiemiddel. Niet alleen handig voor rokers maar ook voor thuis. Een relatief goedkoop product wat snel in het oog springt en natuurlijk heel vaak handig is om te gebruiken. Neem een kijkje in ons ruime assortiment.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Aanstekers als promotieartikel of relatiegeschenk

aanstekers bedrukkenEen van de meest verkochte relatiegeschenken is en blijft een bedrukte aansteker. Bedrukte aanstekers zijn altijd handig, ook voor niet rokers. Ze bieden veel plaats om uw logo of reclame op te drukken. Bedrukte aanstekers zijn er in veel uitvoeringen en kleuren. Zoekt u bijvoorbeeld een rode, groene, blauwe, witte of gele bedrukte aansteker dan ben u bij Giftsdirect.nl op het juiste adres. Wij zijn namelijk groothandel in bedrukte aanstekers. 

Diverse soorten aanstekers

Bij Giftsdirect.nl vindt u diverse soorten aanstekers om te bedrukken met uw logo. Wij hebben wegwerpaanstekers en automatische en navulbare aanstekers. Laat deze aanstekers bedrukken met uw logo. Wij kunnen aanstekers in meerdere kleuren voor u bedrukken. Uiteraard is veiligheid zeer belangrijk bij aanstekers en daarom hebben veel modellen bijvoorbeeld ook een kinderslot.

Bedrukte aanstekers bestellen

Wilt u bedrukte aanstekers met uw logo bestellen dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt eenvoudig via onze website een offerte aanvragen en wij maken de beste prijzen voor u. Wij maken graag een vrijblijvende drukproef van een bedrukte aansteker met uw logo zodat u meteen kunt zien hoe de aansteker er uit ziet met een bedrukking.

 


« Terug naar de vorige pagina

© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops