Aanstekers bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.


Bedrukte aanstekers als promotieartikel of relatiegeschenk

Een van de meest verkochte relatiegeschenken is en blijft een bedrukte aansteker. Bedrukte aanstekers zijn altijd handig, ook voor niet rokers. Ze bieden veel plaats om uw logo of reclame op te drukken. Bedrukte aanstekers zijn er in veel uitvoeringen en kleuren. Zoekt u bijvoorbeeld een rode, groene, blauwe, witte of gele bedrukte aansteker dan ben u bij Giftsdirect.nl op het juiste adres. We zijn namelijk groothandel in bedrukte aanstekers. 

Diverse soorten aanstekers bedrukken

Bij Giftsdirect.nl vindt u diverse soorten aanstekers om te bedrukken met uw logo. We hebben wegwerpaanstekers en automatische en navulbare aanstekers. Laat deze aanstekers bedrukken met uw logo. Wij kunnen aanstekers in meerdere kleuren voor u bedrukken. Uiteraard is veiligheid zeer belangrijk bij aanstekers en daarom hebben veel modellen bijvoorbeeld ook een kinderslot.

Online goedkoop bedrukte aanstekers bestellen

Wilt u bedrukte aanstekers met uw logo bestellen dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt eenvoudig via onze website een offerte aanvragen en we maken de beste prijzen voor u. We maken graag een vrijblijvende drukproef van een bedrukte aansteker met uw logo zodat u meteen kunt zien hoe de aansteker er uit ziet met een bedrukking.