Antistress producten

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.


Ons aanbod goedkope stressballen

We hebben veel goedkope stressballen tussen de € 0,27,- en € 1,- op deze pagina weergegeven. Naast de traditionele ronde stressballen hebben we ook veel bijzondere onder stressobjecten om in te knijpen. Bekijk bijvoorbeeld onze vijftien centimeter lange anti-stress liniaal die naast een handige meetlat ook gebruikt kan worden om de stress mee uit te knijpen. Of neem de anti stress dobbelsteen die naast het inknijpen ook kan helpen met het maken van keuze. Laat de dobbelsteen rollen en verlaag het stressniveau. Kortom, neem vooral de tijd om ons aanbod goedkope stressballen te bekijken.

Op deze pagina hebben we een heel groot en divers aanbod goedkope stressballen weergegeven. Dit is slechts een deel van ons volledige assortiment. Benieuwd naar ons gehele aanbod? Bekijk dan ons totale assortiment stressballen met bijzondere ontwerpen boven de € 1,-. Graag hulp met het vinden van de perfecte stressbal die past binnen uw budget? We helpen u graag deskundig advies!

Goedkoop een stressbal bedrukken

Eenmaal de perfecte stressbal gevonden die voldoet aan uw verwachtingen en prijs? Mooi! Maak de stressbal nog mooier, professioneler of grappiger door het te bedrukken. U kunt namelijk bij ons in enkele stappen goedkoop een stressbal bedrukken. Geef uw wensen van bedrukking gemakkelijk door via de productpagina. Dit kan door uw eigen ontwerp via een bestand naar ons toe te sturen of door u wensen aan te geven in het opmerkingenveld. Zodra we uw aanvraag hebben ontvangen gaan we gelijk aan de slag en ontvangt u van ons gratis digitale proefdruk. Zo kunt u gelijk de bedrukking op de stressbal bekijken. Hiermee waarborgen we de kwaliteit en weten we zeker dat we voldoen aan uw verwachtingen.

Diverse soorten stressballen met logo

Of u nu een gewone antistressbal zoekt met uw logo of een speciale vorm zoals o.a. een stressbal in de vorm van een gloeilamp, bouwhelm rugbybal, hart, wolk, kubus, voetbal of een bestelbus bij ons vindt u alle soorten en maten. Uiteraard kunnen wij deze allemaal bedrukken met uw logo of tekst. Antistressballen zijn er dus in vele soorten en maten. Wat dacht u van een stressbal in de vorm van een volkswagen kever? Bedrukte stressballen leveren wij bedrukt of onbedrukt razendsnel uit voorraad. Zoekt u toch een andere stressbal dan gaan we graag voor u op zoek.