Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Laptoptassen en sleeves

Laptoptassen en sleeves Een nette laptoptas of laptop sleeve van mooie kwaliteit is een welkom relatiegeschenk en brengt u positief onder de aandacht bij prospects. Wij bieden u in onze webshop met relatiegeschenken een zeer ruime keuze aan laptoptassen en sleeves. Daar zit vast en...

» lees meer informatie

Laptoptassen en sleeves

Een nette laptoptas of laptop sleeve van mooie kwaliteit is een welkom relatiegeschenk en brengt u positief onder de aandacht bij prospects. Wij bieden u in onze webshop met relatiegeschenken een zeer ruime keuze aan laptoptassen en sleeves. Daar zit vast en zeker een tas bij die u aanspreekt!

 

Bedrukte laptoptas

Op zoek naar een goedkope laptoptas met uw logo? Wij kunnen dit snel voor u verzorgen. Verras uw personeel en relatie's met een laptoptas. Een bedrukte laptoptas is een mooie relatiegeschenk tijdens een evenement, klantendag of beurs. 

Laptoptas bedrukt met uw logo

Bij Giftsdirect.nl kunt u goedkoop een laptoptas laten bedrukken met uw logo. Wij hebben als groothandel een uitgebreid assortiment en kunnen u scherpe prijzen aanbieden.

Bedrukte laptoptas kunt u eenvoudig online bestellen

Wilt u uw laptoptas laten bedrukken? Na uw bestelling bij Giftsdirect.nl ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe en waar uw logo bedrukt zal worden. Pas als u de proef akkoord heeft gegeven, starten we met het bedrukken of graveren.Wilt u meer informatie over een laptoptas, neem gerust contact met ons op.

Bedrukte laptop kunt u razendsnel bestellen en laten bedrukken bij Giftsdirect.nl


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2018 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman