Laptoptassen en sleeves

Laptoptassen en sleeves Een nette laptoptas of laptop sleeve van mooie kwaliteit is een welkom relatiegeschenk en brengt u positief onder de aandacht bij prospects. Wij bieden u in onze webshop met relatiegeschenken een zeer ruime keuze aan laptoptassen en sleeves. Daar zit vast en...

» lees meer informatie

Laptoptassen en sleeves

Een nette laptoptas of laptop sleeve van mooie kwaliteit is een welkom relatiegeschenk en brengt u positief onder de aandacht bij prospects. Wij bieden u in onze webshop met relatiegeschenken een zeer ruime keuze aan laptoptassen en sleeves. Daar zit vast en zeker een tas bij die u aanspreekt!

Laptoptas met naam of logo bedrukken

Onze tassen kunt u in de meeste gevallen laten bedrukken, bijvoorbeeld met uw naam of logo. De mogelijkheden van het bedrukken zijn onder andere afhankelijk van het materiaal waarvan uw laptop tas of sleeve gemaakt is. Bij uw offerte aanvraag voor uw tas naar keuze kunt u vrijblijvend uw logo meesturen en eventuele extra wensen aangeven. Wij geven graag advies over de juiste druktechnieken en berekenen voor u de scherpste prijs op basis van uw wensen.

Bedrukte laptoptas

Op zoek naar een goedkope laptoptas met uw logo? Wij kunnen dit snel voor u verzorgen. Verras uw personeel en relatie's met een laptoptas. Een bedrukte laptoptas is een mooie relatiegeschenk tijdens een evenement, klantendag of beurs. 

Laptoptas bedrukt met uw logo

Bij Giftsdirect.nl kunt u goedkoop een laptoptas laten bedrukken met uw logo. Wij hebben als groothandel een uitgebreid assortiment en kunnen u scherpe prijzen aanbieden.

Bedrukte laptoptas kunt u eenvoudig online bestellen

Wilt u uw laptoptas laten bedrukken? Na uw bestelling bij Giftsdirect.nl ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe en waar uw logo bedrukt zal worden. Pas als u de proef akkoord heeft gegeven, starten we met het bedrukken of graveren.Wilt u meer informatie over een laptoptas, neem gerust contact met ons op.

Bedrukte laptop kunt u razendsnel bestellen en laten bedrukken bij Giftsdirect.nl


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2018 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman