Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Strandtassen

Strandtassen De mooiste strandtassen als promotiemateraal of als relatiegeschenk. Onze tassen zijn zeer makkelijk in gebruik, niet alleen voor mee naar het strand dus! De ruime tassen kunt u kiezen in verschillende kleuren, modellen en groottes. Ideaal als origineel product voor uw...

» lees meer informatie

Strandtassen

De mooiste strandtassen als promotiemateraal of als relatiegeschenk. Onze tassen zijn zeer makkelijk in gebruik, niet alleen voor mee naar het strand dus! De ruime tassen kunt u kiezen in verschillende kleuren, modellen en groottes. Ideaal als origineel product voor uw relaties! Bij Giftsdirect kunt u alle producten voor een zeer scherp tarief laten bedrukken.

 

Bedrukte strandtas

Op zoek naar een goedkope strandtas met uw logo? Wij kunnen dit snel voor u verzorgen. Verras uw personeel en relatie's met een strandtas. Een bedrukte strandtas is een mooie promotieartikel tijdens een evenement, klantendag of beurs. 

Strandtas bedrukt met uw logo

Bij Giftsdirect.nl kunt u goedkoop strandtas laten bedrukken met uw logo. Wij hebben als groothandel een uitgebreid assortiment en kunnen u scherpe prijzen aanbieden.

Bedrukte strandtas kunt u eenvoudig online bestellen

Wilt u uw strandtas laten bedrukken? Na uw bestelling bij Giftsdirect.nl ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe en waar uw logo bedrukt zal worden. Pas als u de proef akkoord heeft gegeven, starten we met het bedrukken of graveren.Wilt u meer informatie over boodschappentas, neem gerust contact met ons op.

Een bedrukte strandtas kunt u razendsnel bestellen en laten bedrukken bij Giftsdirect.nl


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2018 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman