Strandtassen bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.


Strandtassen bedrukken met logo

De mooiste strandtassen als promotiemateriaal of als relatiegeschenk. Onze tassen zijn zeer makkelijk in gebruik, niet alleen voor mee naar het strand dus! De ruime tassen kunt u kiezen in verschillende kleuren, modellen en groottes. Ideaal als origineel product voor uw relaties! Bij Giftsdirect kunt u alle producten voor een zeer scherp tarief laten bedrukken.

Bedrukte strandtas

Tijdens het proces van bedrukken bij artikelen helpen we u graag persoonlijk met deskundig advies. Zodra u de wensen van bedrukking voor de strandtas aan ons hebt doorgegeven gaan we gelijk aan de slag en ontvangt u een gratis digitale proefdruk. Zo waarborgen we de kwaliteit van bedrukking en weten we zeker dat de bedrukte strandtas voldoet aan uw verwachtingen. Upload dus een logo of geef de wensen van bedrukking in tekst door via het opmerkingenveld op de productpagina. Nog idee wat u op de strandtas wilt bedrukken? We denken graag met u mee.

Met logo bedrukte strandtas bestellen

Bij Giftsdirect.nl kunt u goedkoop strandtas laten bedrukken met uw logo. Wij hebben als groothandel een uitgebreid assortiment en kunnen u scherpe prijzen aanbieden.

Bedrukte strandtas kunt u eenvoudig online bestellen

Wilt u uw strandtas laten bedrukken? Na uw bestelling bij Giftsdirect.nl ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe en waar uw logo bedrukt zal worden. Pas als u de proef akkoord heeft gegeven, starten we met het bedrukken of graveren. Wilt u meer informatie over boodschappentas, neem gerust contact met ons op.

Combineer uw bedrukte strandtas

Alleen het geven van een bedrukte strandtas is vaak een bijzonder relatiegeschenk. Maar door hem te combineren met andere artikelen maakt u het nog specialer. Combineer de bedrukte strandtas met andere strandartikelen, strandstoel of outdoor artikelen.