Potloden bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Producten binnen Potloden

Potloden bedrukken om uw bedrijf te promoten

Een potlood houdt men graag in de hand bij het lezen, gebruikt men om lastige dingen in te vullen want het kan nog uitgegumd worden of er wordt mee getekend of gekleurd. De gebruiker heeft vaak heel bewust voor het potlood gekozen. Hoe zou het zijn als dit uw potlood is, dit potlood bedrukt is? En voorzien van uw logo of naam. Bij Giftsdirect kunt u potloden bedrukken met een tekst, logo, bedrijfsnaam, datum, en ga zo maar door. Hoe leuk is dat?

Neem snel een kijkje in onze ruime collectie potloden. Is een potlood toch niet wat voor u? Bekijk dan ons aanbod aan pennen en schrijfwaren voor nog meer schrijfartikelen. Bestel direct online, uw producten worden snel geleverd!

Potloden bedrukken als relatiegeschenk

Schenk uw klanten eens een bedrukt potlood als relatiegeschenk. Potloden worden nog steeds veel gebruikt op kantoor, op school of thuis. Door uw bedrijfsnaam of logo bij groothandel giftsdirect.nl op een potlood te laten bedrukken is uw reclame dagelijks zichtbaar bij uw relatie. Giftsdirect heeft een groot aantal potloden in het assortiment om te laten drukken. Naast gewone potloden bedrukken wij ook vulpotloden. Vulpotloden hoeft u niet te slijpen en zijn zeer lang bruikbaar met 1 vulling.  

Kleurpotloden bedrukken

Kleurpotloden zijn leuk om in te zetten als relatiegeschenk of promotieartikel. Laat nu snel kleurpotloden bedrukken met uw logo of naam bij groothandel Giftsdirect.nl.