Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Potloden

Potloden Potloden komen altijd goed van pas. Wie heeft er nou geen potloden op kantoor of thuis? Een praktisch en basic product wat iedereen altijd goed kan gebruiken. Giftsdirect biedt verschillende soorten en type potloden aan. Degene die veel verstand heeft van potloden, is zich...

» lees meer informatie

Potloden

Potloden komen altijd goed van pas. Wie heeft er nou geen potloden op kantoor of thuis? Een praktisch en basic product wat iedereen altijd goed kan gebruiken. Giftsdirect biedt verschillende soorten en type potloden aan. Degene die veel verstand heeft van potloden, is zich bewust van het feit dat er veel verschil kan zijn!

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Potloden bedrukken

Bij ons kunt u uw potloden laten bedrukken voor een ontzettende scherpe prijs! Doordat wij beschikken over onze eigen drukkerij, bieden wij de laagste prijs aan. Het bedrukken van potloden kan u net dat beetje extra laten opvallen. Doordat het een veelgebruikt en onopvallend product is, is de kans groot dat uw bedrukte potloden veel gebruikt gaan worden.

Neem snel een kijkje in onze ruime collectie potloden. Bestel direct online, uw producten worden snel geleverd!

Potloden als relatiegeschenk

Schenk uw klanten eens een bedrukt potlood als relatiegeschenk. Potloden worden nog steeds veel gebruikt op kantoor, op school of thuis. Door uw bedrijfsnaam of logo bij groothandel giftsdirect.nl op een potlood te laten bedrukken is uw reclame dagelijks zichtbaar bij uw relatie. Giftsdirect heeft een groot aantal potloden in het assortiment om te laten drukken. Naast gewone potloden bedrukken wij ook vulpotloden. Vulpotloden hoeft u niet te slijpen en zijn zeer lang bruikbaar met 1 vulling.  

Kleurpotloden bedrukken

Kleurpotloden zijn leuk om in te zetten als relatiegeschenk of promotieartikel. Laat nu snel kleurpotloden bedrukken met uw logo of naam bij groothandel Giftsdirect.nl


« Terug naar de vorige pagina

© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops