Gereedschappen bedrukken

Als relatiegeschenk geeft u natuurlijk het liefst een geschenk dat gewaardeerd en gebruikt wordt. De gereedschappen in deze categorie zijn stuk voor stuk bijzonder praktisch en daardoor leuk om te geven én te krijgen.

Laat de gereedschappen bedrukken of graveren met uw logo of tekst zodat uw bedrijf keer op keer onder de aandacht komt bij de gebruiker van het product. Gereedschap is erg geschikt als relatiegeschenk, maar sommige producten lenen zich er ook goed voor te worden ingezet als promotieartikel.

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Multitools, zakmessen en zaklampen

In onze webshop vindt u diverse soorten praktische relatiegeschenken, waaronder bijvoorbeeld multitools, duimstokkenzakmessen en zaklampen. De gereedschappen zijn veelal handig om mee te nemen in bijvoorbeeld uw broekzak, jaszak of aan een sleutelbos. Andere producten zoals bijvoorbeeld gereedschapsets of rolmaten zijn handig voor thuis, waar ze keer op keer van pas zullen komen. Gereedschappen krijgen vaak een vaste plek in het huishouden en uw logo of opdruk komt vaak jaren later nog onder de aandacht. Dat maakt ze tot een effectief en kostenefficiënt relatiegeschenk of promotie-artikel.

Gereedschappen bedrukken of graveren

Alle gereedschappen uit het assortiment van Giftsdirect.nl kunnen worden bedrukt of gegraveerd met uw eigen tekst of logo. De prijzen in onze webshop zijn inclusief bedrukking in één kleur. Bent u benieuwd naar de exacte kosten van het bedrukken of graveren van uw logo, in uw eigen oplage en volgens uw eigen wensen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Doordat we het bedrukken of graveren van de producten zelf verzorgen, kunnen we u hoge kwaliteit en een korte levertijd bieden tegen een scherpe prijs.

Meer gereedschappen bekijken

Op deze pagina vindt u al enkele gereedschappen. De meeste producten zijn echter onderverdeeld over de subcategorieën. Bekijk daarom vooral onze zaklampenrolmatenmessengereedschapsets en multitools. We beschikken bovendien over een ruim assortiment merkproducten. Wat dacht u van Maglite zaklampen en Victorinox zakmessen? Vindt u hier nog niet wat u zoekt, dan bieden ook onze vrijetijds-producten misschien een geschenk naar uw wens.