Zakmessen bedrukken of graveren

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.


Waarom zakmessen graveren of bedrukken

Zakmessen zijn altijd handig op onverwachte momenten. Maak daarom indruk met een promotiegeschenk en kies voor een functioneel zakmes. We bieden diverse soorten zakmessen aan, waaronder de Zwitserse zakmessen.

Breed assortiment zakmessen graveren of bedrukken

Giftsdirect is specialist in het bedrukken en graveren van diverse promotieartikelen, waaronder zakmessen. Zoekt u een leuk en origineel promotieartikel die u kunt inzetten tijdens beurzen en evenementen? Dan zijn onze bedrukte zakmessen het ideale geschenk.

Wilt u zakmessen bedrukken of graveren met uw eigen logo en wilt u keuze hebben uit een breed assortiment? Bekijkt u dan onderstaande zakmessen. Zo hebben we zakmessen uitgevoerd met een messen, zagen, flesopeners, blikopeners, schroevendraaiers en nog veel meer. Wacht niet langer en laat uw zakmessen bedrukken met uw eigen bedrijfslogo of merknaam.

Zakmessen graveren of bedrukken met logo

Wilt u graag uw eigen zakmessen bedrukken? Alle zakmessen in onze webshop zijn geschikt om te laten bedrukken met uw eigen logo of tekst. U kunt er ook voor kiezen de messen te laten graveren. Dit geeft een hoogwaardig en duurzaam resultaat dat goed bestand is tegen slijtage door intensief gebruik. Doordat we beschikken over een eigen drukkerij kunnen we u altijd een korte levertijd en een scherpe prijs bieden. Ook unieke gravures zoals namen of een persoonlijke boodschap zijn mogelijk. Geef uw wensen aan bij uw vrijblijvende offerteaanvraag en we doen u graag een op maat gemaakt voorstel.

Vrijblijvende offerte voor zakmessen bedrukken of graveren

Wilt u graag uw eigen zakmessen voorzien van uw boodschap of bedrukking? Dan kunt u een offerte aanvragen voor het specifieke product. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een passende offerte toe. Onze zakmessen zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en beschikbaar in verschillende formaten. Hieronder ziet u een overzicht van de zakmessen binnen ons assortiment.