Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Messen

Messen

Zakmessen als relatiegeschenk Zakmessen zijn een functioneel product dat voor iedereen goed van pas komt. Zowel in professionele toepassing als in en om het huis en onderweg vindt een zakmes zijn toepassing. In de Giftsdirect.nl webshop vindt u een uiteenlopend assortiment...

» lees meer informatie

Zakmessen als relatiegeschenk

Zakmessen zijn een functioneel product dat voor iedereen goed van pas komt. Zowel in professionele toepassing als in en om het huis en onderweg vindt een zakmes zijn toepassing. In de Giftsdirect.nl webshop vindt u een uiteenlopend assortiment zakmessen voor elke situatie en voor elk budget. Zo vindt u hoogwaardige messen die erg geschikt zijn als relatiegeschenk, maar ook goedkope messen voor op de werkvloer of als promotie-artikel. 

In ons assortiment vindt u onder andere: zakmessen, 5-in-1 zakmessen, afbreekmesjes en multifunctionele zakmessen, maar ook simpele maar hoogwaardige keramische messen en vouwmessen. Zoekt u een hoogwaardig Zwitsers zakmes? Ook dan bieden we u voldoende keuze met onze collectie Victorinox zakmessen.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Zakmessen graveren of bedrukken

zakmes met logoWilt u graag uw eigen zakmessen bedrukken? Alle zakmessen in onze webshop zijn geschikt om te laten bedrukken met uw eigen logo of tekst. U kunt er ook voor kiezen de messen te laten graveren. Dit geeft een hoogwaardig en duurzaam resultaat dat goed bestand is tegen slijtage door intensief gebruik. Doordat wij beschikken over een eigen drukkerij kunnen we u altijd een korte levertijd en een scherpe prijs bieden. Ook unieke gravures zoals namen of een persoonlijke boodschap zijn mogelijk. Geef uw wensen aan bij uw vrijblijvende offerte-aanvraag en we doen u graag een op maat gemaakt voorstel.

Levertijd vanaf 2 werkdagen - gratis digitale proefdruk!


« Terug naar de vorige pagina

© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops