Dames polo's

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Producten binnen Dames polo's

Poloshirt bedrukken en borduren

Alle poloshirts in onze webshop zijn geschikt om te laten bedrukken of borduren met uw eigen logo of tekst. Zo kunt u dus hét perfecte shirt vinden voor uw team of voor die speciale gelegenheid.  Doordat wij beschikken over een eigen drukkerij, houden we de levertijden kort en de prijzen laag. Borduren geeft een representatiever en duurzamer resultaat dan bedrukken, terwijl voor een goedkope polo ook een opdruk prima zal zijn. Schroom niet en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Groothandel van bedrukte dames polo's

Giftsdirect is groothandel van bedrukte dames polo's. Wij hebben een breed assortiment dames polo's waar wij perfect uw logo op kunnen drukken maar uiteraard kunnen wij uw reclame ook borduren. Het voordeel van borduren op een dames polo is dat uw reclame altijd mooi blijft en en onbeperkt op de polo blijft zitten. Wij leveren bedrukte dames polo's in alle soorten en maten. Zoekt u bijvoorbeeld een rode, groene, blauwe, gele, witte of zwarte polo dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Gratis digitale proef bedrukte polo's

Wij maken graag vrijblijvend een gratis digitaal voorstel voor u. Zo kunt u vooraf zien hoe uw logo op een bedrukte polo staat. Pas als u akkoord gaat met ons voorstel zullen wij de polo's voor u bedrukken.