Schrijfmappen en documentenmappen

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Producten binnen Schrijfmappen en documentenmappen

Schrijfmap, documentenenmap of conferentiemap met logo

schrijfmappen met logoAlle schrijfmappen uit onze webshop zijn heel geschikt om te bedrukken met uw logo, tekst of ontwerp. De mappen beschikken over een groot bedrukbaar oppervlakte. Omdat Giftsdirect beschikt over een eigen drukkerij kunnen we u bovendien altijd de beste drukkwaliteit leveren voor de scherpste prijs. Ook zijn onze levertijden kort. 

Het assortiment bestaat onder andere uit:

Tarieven in onze webshop zijn inclusief bedrukken in één kleur. Heeft uw logo of ontwerp meerdere kleuren? Een vrijblijvende offerte op maat vertelt u precies de kosten. Vraag een offerte aan in onze webshop en stuur daarbij uw ontwerp of logo mee - u ontvangt van ons dan gratis een digitale proefdruk. Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Mappen bedrukken

Bij Giftsdirect hebben wij speciaal voor u een overzicht opgesteld van mappen die wij voor uw onderneming kunnen bedrukken. Wij bieden een ruime variatie aan van diverse soorten en type mappen. Zo kunt u een keuze maken uit document-, portfolio-, schrijf- of presentatiemappen. Deze kunnen ook weer onderverdeeld worden in polyester of leren schrijfmappen.

Wij kunnen uw mappen voorzien van uw eigen bedrukking. U kunt zelf aangeven waar u uw logo bedrukt wil hebben.

Komt u er niet helemaal uit tijdens het aanvragen van een offerte voor een bedrukte map? Neemt u dan even contact op en dan zorgen wij samen dat u het gewenste product inclusief bedrukking kunt bestellen. Laat uw mappen bedrukken door de schrijfmappen groothandel uit Veenendaal.

Mooie documentmappen bedrukt met uw naam en logo

Documentmappen en schrijfmappen zijn zeer populaire relatiegeschenken. Bedrukt met uw naam en logo heeft u dan ook een perfect reclamemiddel in handen. Kleine schrijfmappen om uit te delen op beurzen, of juist luxere documentmappen voor uw tijdens een workshop. Het is maar net voor welke gelegenheid u mooie schrijfmappen wilt uitdelen! Bij GiftsDirect vindt u alle varianten. Gegarandeerd dat het notitieboek dat u zoekt daartussen zit!

Bedrukte schrijfmappen

Bedrukte schrijfmappen zijn ideaal als relatiegeschenk, maar zijn ook onmisbaar voor beurzen, conferenties en congressen. Maar ook op kantoor zijn schrijf- en documentmappen onmisbaar. En wat dacht u van representatieve schrijfmappen met uw logo voor uw accountmanagers of andere collega's in de buitendienst? Met een schrijfmap of documentenmap in uw huisstijl komen uw medewerkers altijd goed voor de dag. 

Schrijfmappen, documentenmappen en congresmappen bedrukken is helemaal niet duur. De tarieven in onze webshop zijn inclusief een bedrukking in 1 kleur. Heeft u andere wensen of speciale verzoeken? Een vrijblijvende offerte geeft u inzicht in de te verwachten kosten. U kunt ook bellen met één van onze medewerkers; zij denken graag met u mee en kennen precies de mogelijkheden van onze schrijfmappen. Bekijk ook onze contactgegevens.

Korte levertijden van bedrukte mappen!

Dankzij onze interne professionele drukkerij kunnen wij razendsnel aan de vraag voldoen. Heeft u specifieke eisen rond de levertijd, bijvoorbeeld omdat u bedrukte mappen nodig bent tijdens een evenement of beurs, dan kunt u altijd contact opnemen en vragen naar de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord om samen met u tot een oplossing te komen.

Onze bedrukte mappen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Niet alleen is de kwaliteit van het materiaal prima, maar tevens stellen wij zeer hoge eisen aan ons drukwerk. Zo kunt u er altijd op rekenen dat wij uw promotieartikelen van hoogwaardig drukwerk voorzien.

Als groothandel levert Giftsdirect.nl geen losse aantallen. Bent u op zoek naar blanco (onbedrukte) schrijfmappen, documentenmappen of conferentiemappen? Ook deze kunnen wij leveren, vaak al binnen 2 werkdagen.