Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Schrijfmappen en documentenmappen

Schrijfmappen en documentenmappen

Schrijfmappen bedrukken Op zoek naar stevige, functionele maar bovenal mooie schrijfmappen of documentmappen? Laat uw mappen bedrukken via Giftsdirect.nl. Wij bieden u een breed assortiment schrijfmappen inclusief...

» lees meer informatie

Schrijfmappen bedrukken

Op zoek naar stevige, functionele maar bovenal mooie schrijfmappen of documentmappen? Laat uw mappen bedrukken via Giftsdirect.nl. Wij bieden u een breed assortiment schrijfmappen inclusief opdruk voor de scherpste prijzen. Deze A4- en A5 schrijfmappen passen goed in elke tas en zijn geschikt om te bedrukken met uw logo, tekst of een ander ontwerp naar wens.

Dankzij een ruim assortiment bieden we u keuze uit bijvoorbeeld luxe leren schrijfmappen, kunstleren schrijfmappen, stoffen schrijfmappen en kunststof schrijfmappen met en zonder klem, ritssluiting, pennenlus, ringband, notitieboek of tablethoes. Dankzij de vele variaties vindt u ongetwijfeld de map die u zoekt.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Schrijfmap, documentenenmap of conferentiemap met logo

schrijfmappen met logoAlle schrijfmappen uit onze webshop zijn heel geschikt om te bedrukken met uw logo, tekst of ontwerp. De mappen beschikken over een groot bedrukbaar oppervlakte. Omdat Giftsdirect beschikt over een eigen drukkerij kunnen we u bovendien altijd de beste drukkwaliteit leveren voor de scherpste prijs. Ook zijn onze levertijden kort. 

Het assortiment bestaat onder andere uit:

Tarieven in onze webshop zijn inclusief bedrukken in één kleur. Heeft uw logo of ontwerp meerdere kleuren? Een vrijblijvende offerte op maat vertelt u precies de kosten. Vraag een offerte aan in onze webshop en stuur daarbij uw ontwerp of logo mee - u ontvangt van ons dan gratis een digitale proefdruk. Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bedrukte schrijfmappen

Bedrukte schrijfmappen zijn ideaal als relatiegeschenk, maar zijn ook onmisbaar voor beurzen, conferenties en congressen. En wat dacht u van representatieve schrijfmappen met uw logo voor uw accountmanagers of andere collega's in de buitendienst? Met een schrijfmap of documentenmap in uw huisstijl komen uw medewerkers altijd goed voor de dag. 

Schrijfmappen, documentenmappen en congresmappen bedrukken is helemaal niet duur. De tarieven in onze webshop zijn inclusief een bedrukking in 1 kleur. Heeft u andere wensen of speciale verzoeken? Een vrijblijvende offerte geeft u inzicht in de te verwachten kosten. U kunt ook bellen met één van onze medewerkers; zij denken graag met u mee en kennen precies de mogelijkheden van onze schrijfmappen. Bekijk ook onze contactgegevens.

Als groothandel levert Giftsdirect.nl geen losse aantallen. Bent u op zoek naar blanco (onbedrukte) schrijfmappen, documentenmappen of conferentiemappen? Ook deze kunnen wij leveren, vaak al binnen 2 werkdagen.


« Terug naar de vorige pagina

© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops