Markers

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Producten binnen Markers

Bedrukte tekstmarkers zijn een perfect promotieartikel

Tekstmarkers of markeerstiften zijn perfect inzetbaar als relatiegeschenk of promotieartikel. Velen gebruiken tekstmarkers op kantoor of thuis. Hoe leuk is het om deze markers te laten bedrukken bij Giftsdirect.nl met uw logo of bedrijfsnaam. Giftsdirect.nl is groothandel in bedrukte markeerstiften en wij hebben een ruim assortiment in diverse vormen en prijsklasses. Als uw logo op deze tekstmarkers is bedrukt zullen uw klanten regelmatig aan uw bedrijf denken als zij de tekstmarkers gebruiken.

Markeerstiften laten bedrukken bij groothandel Giftsdirect.nl

Bij groothandel Giftsdirect.nl kunt u eenvoudig tekstmarkers laten bedrukken met uw logo of reclame. Wij bedrukken razendsnel markeerstiften in uw huisstijl. Is uw logo rood, groen geel zwart of blauw dan hebben wij zeker een markeerstift die bij uw bedrijf past. De gemiddelde levertijd van onze bedrukte tekstmarkers is ca 5-7 werkdagen na akkoord van de gratis digitale drukproef. U kunt hierop zien hoe de bedrukte markeerstift er uit ziet met uw logo. 

Tekstmarkers in alle soorten en maten

Giftsdirect.nl is groothandel op het gebied van alle mogelijke modellen bedrukte markeerstiften. Of u nu een goedkope tekstmarker of een luxe set bedrukte markeerstiften zoekt dan hebben wij het wel in ons assortiment.