Strandartikelen

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Producten binnen Strandartikelen

Strandartikelen bedrukken met uw logo

Alle strandproducten in onze webshop zijn geschikt om te laten bedrukken met uw eigen logo, tekst of opdruk. Bent u nieuwsgierig voor de exacte kosten en/of de mogelijkheden met betrekking tot bedrukken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor het product van uw voorkeur. Niet alleen adviseren we u graag, ook ontvangt u bij een prijsopgave gratis een digitale proefdruk die u alvast een goede indruk geeft van het te verwachten eindresultaat. Zoekt u niet alleen strandspellen, maar wilt u tevens uw spelletjes bedrukken? Bekijk dan ons assortiment.

Strandballen

De zomer staat weer voor de deur, daarom hebben wij speciaal voor u een overzicht opgezet van diverse soorten en formaten strandballen. Wist u dat u al strandballen kunt bestellen vanaf 100 stuks? Wij leveren diverse strandballen in verschillende prijsklassen. Kijkt u gerust even rond in ons assortiment en vraag direct online een offerte aan!

Strandbal bedrukken

Tijdens de zomer is een strandbal niet weg te denken. Heerlijk tot uw middel in het water een balletje overtikken of lekker op het strand zo vaak mogelijk hoog houden. Al vanaf €0,41,- kunt u bij ons een strandbal bedrukken naar eigen wens. Uitermate geschikt om weg te geven als promotiemateriaal op zonovergoten dagen voor het vergroten van de naamsbekendheid. Filter gemakkelijk op kleur of prijs en vraag vandaag nog een gratis vrijblijvende offerte aan.

Bedrukte strandartikelen eenvoudig online bestellen

Wilt u uw strandartikel laten bedrukken? Na uw bestelling bij Giftsdirect.nl ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe en waar uw logo bedrukt zal worden. Pas als u de proef akkoord heeft gegeven, starten we met het bedrukken. Wilt u meer informatie over strandartikelen, neem gerust contact met ons op.

Strandartikelen kunt u razendsnel bestellen en laten bedrukken bij Giftsdirect.nl!