Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Fleece dekens

Fleece dekens als relatiegeschenk Een leuke fleece deken die je lekker warm houdt op de bank tijdens een leuke film in combinatie met een wijntje? Wie wil dat nou niet! Fleece dekens zijn inzetbaar voor diverse gelegenheden. Eenvoudig mee te nemen en...

» lees meer informatie

Fleece dekens als relatiegeschenk

Een leuke fleece deken die je lekker warm houdt op de bank tijdens een leuke film in combinatie met een wijntje? Wie wil dat nou niet! Fleece dekens zijn inzetbaar voor diverse gelegenheden. Eenvoudig mee te nemen en uitstekend te gebruiken tijdens de winterse periode.

Fleece dekens zijn beschikbaar in diverse soorten en maten, tevens kunt u de fleece dekens laten bedrukken met uw eigen bedrijfslogo. Ideaal om weg te geven als promotiegeschenk. Maak een blijvende indruk op uw gasten en kies voor een fleece deken die daadwerkelijk gebruikt wordt.

 

Fleece dekens bedrukken met logo of boodschap

U kunt bij Giftsdirect uw eigen bedrijfslogo aanleveren tot zes kleuren. Wij kunnen uw boodschap of logo voor een lage prijs op de fleece dekens bedrukken. Liever eerst een offerte aanvragen? Geen enkel probleem, wij voorzien u graag van een offerte op maat.


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2018 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman