Polo's

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.


Poloshirts bedrukken of borduren

Alle poloshirts in onze webshop zijn geschikt om te bedrukken en borduren met uw eigen logo of tekst. Wij beschikken over een eigen drukkerij, zo houden we de levertijden kort en de prijzen laag. Borduren geeft een representatiever en duurzamer resultaat dan bedrukken, terwijl voor een goedkope polo ook een opdruk prima zal zijn. Twijfelt u? Wij adviseren u graag over de verschillende druktechnieken.

De prijzen op onze webshop zijn inclusief een opdruk in 1 kleur. Bent u nieuwsgierig naar de prijzen voor uw specifieke wensen, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Groothandel van bedrukte poloshirts

GiftsDirect is groothandel van bedrukte polo's. Wij hebben een breed assortiment polo's waar wij perfect uw logo op kunnen drukken, maar uiteraard kunnen wij uw reclame ook borduren. Het voordeel van borduren op een polo is dat uw reclame altijd mooi blijft en onbeperkt op de polo blijft zitten. Wij leveren bedrukte polo's in alle soorten en maten. Zoekt u bijvoorbeeld een rode, groene, blauwe, gele, witte of zwarte polo, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Gratis digitale proef bedrukte poloshirts

Wij maken graag vrijblijvend een gratis digitaal voorstel voor u. Zo krijgt u vooraf te zien hoe uw logo op een polo staat. Pas als u akkoord gaat met ons voorstel gaan wij de polo's bedrukken. Combineer poloshirt met een van andere producten. Zoals sokken, T-shirts of polsbandjes.