Polo's

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Producten binnen Polo's

Polo's bedrukken of borduren

dames polo bedrukkenAlle poloshirts in onze webshop zijn geschikt om te laten bedrukken of borduren met uw eigen logo of tekst. Doordat wij beschikken over een eigen drukkerij, houden we de levertijden kort en de prijzen laag. Borduren geeft een representatiever- en duurzamer resultaat dan bedrukken, terwijl voor een goedkope polo ook een opdruk prima zal zijn. Twijfelt u? Wij adviseren u graag over de verschillende druktechnieken.

De prijzen op onze webshop zijn inclusief een opdruk in 1 kleur. Bent u nieuwsgierig naar de prijzen voor uw specifieke wensen, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Groothandel van bedrukte dames polo's

Giftsdirect is groothandel van bedrukte polo's. Wij hebben een breed assortiment polo's waar wij perfect uw logo op kunnen drukken maar uiteraard kunnen wij uw reclame ook borduren. Het voordeel van borduren op een polo is dat uw reclame altijd mooi blijft en en onbeperkt op de polo blijft zitten. Wij leveren bedrukte polo's in alle soorten en maten. Zoekt u bijvoorbeeld een rode, groene, blauwe, gele, witte of zwarte polo dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Gratis digitale proef bedrukte polo's

Wij maken graag vrijblijvend een gratis digitaal voorstel voor u. Zo kunt u vooraf zien hoe uw logo op een bedrukte polo staat. Pas als u akkoord gaat met ons voorstel zullen wij de polo's voor u bedrukken. Wilt u meer informatie over t-shirts neem gerust contact met ons op.

Polo's kunt u razendsnel bestellen en laten bedrukken bij Giftsdirect.nl!