Relatiegeschenken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.


Groot assortiment bedrukte relatiegeschenken

U kunt bij groothandel Giftsdirect terecht voor bedrukte producten in alle soorten en maten. Als groothandel hanteren wij altijd een minimum oplage. Wat deze oplage is, verschilt per product: sommige producten zijn al leverbaar vanaf 5 of 10 stuks, voor anderen is het aantal aanzienlijk hoger, bijvoorbeeld 1000 of 5000 stuks. In elk geval kunt u er vanuit gaan dat wij voor elk product een scherpe prijs hanteren. De tarieven in onze webshop zijn inclusief opdruk in 1 kleur. 

Bekijk ook onze promotieartikelen waaronder sleutelhangers en pennen

Scherpe prijzen

Bij Giftsdirect krijgt u altijd de beste prijzen. Wij zijn o.a. groothandel in bedrukte sleutelhangers, notitieboekjes met druk, goedkope balpennen met logo, maar ook bedrukte paraplu's. Tevens zijn wij groothandel in bedrukte Maglite zaklampen. Over het algemeen graveren wij Maglite zaklampen d.m.v. lasergravure!

Specialist in bedrukte relatiegeschenken

Giftsdirect is specialist in bedrukte relatiegeschenken en promotieartikelen. Wij leveren razendsnel dankzij onze uitgebreide voorraad. Zoekt u een bedrukt artikel voor uw bedrijf, open dag of beurs dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken een gratis drukproef van uw aanvraag, zodat u een duidelijk beeld heeft van het eindresultaat. U ontvangt bij Giftsdirect altijd de beste prijzen voor bedrukte relatiegeschenken en promotieartikelen.

Voor iedere gelegenheid hebben wij het juiste artikel. Of u een nou op een beurs staat, een open dag heeft of een mailing wilt doen met een leuk mailingartikel bij ons vindt u altijd een origineel of opvallend relatiegeschenk of promotieartikel. Wij kunnen de meeste producten in 1 of meerdere kleuren laten bedrukken met uw logo. Wij leveren onze producten al vanaf 2 dagen onbedrukt en bedrukt vanaf 5-7 werkdagen.

Relatiegeschenken bedrukken met logo

Giftsdirect is specialist om relatiegeschenken te bedrukken. Dankzij onze goede connecties met leveranciers kunnen wij de producten goedkoop inkopen. U bepaalt zelf wat u op het artikel gedrukt wilt hebben en in hoeveel kleuren u dit wilt. Wilt u in 1 of 4 kleuren drukken? Het kan allemaal! Ook kunt u de artikelen onbedrukt bestellen.

Al onze bedrukte relatiegeschenken worden snel geleverd. Heeft u een spoed levering? Neem contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden. 

Artikelen per seizoen

Wij bieden voor elk seizoen een leuk artikel. Denk in de zomer of het voorjaar bijvoorbeeld aan bedrukte strandballen, parasols, koeltassen, strandtassen, strandspellen, baseballcaps, reisartikelen, luchtbedden of BBQ artikelen.

Zoekt u een opvallend geschenk voor de herfst of voor de winter. Denk dan eens aan bedrukte fleecedekens, badsetje, fleece sets of badjassen. Voor iedere gelegenheid of jaargetijde hebben wij het juiste geschenk.

Uniek en origineel

Wat is er leuker dan een uniek of origineel cadeau ontvangen of weg geven? Het leuke aan het schenken van bedrukte artikelen is dat u meestal de reactie van uw klant ziet. Klanten ontvangen nou eenmaal graag gratis artikelen. Als groothandel hebben wij het voordeel van scherpe inkoopprijzen waardoor u altijd de laagste prijzen ontvangt.

Zoekt u een onderscheidend en origineel cadeau dan bent u bij Giftsdirect aan het juiste adres! Wij helpen u graag zoeken naar het meest geschikte bedrukte relatiegeschenk en promotieartikel voor uw evenement of actie. Het weggeven van cadeaus zorgt voor een betere binding met uw klanten of personeel. Wij zoeken dagelijks naar nieuwe en originele producten die passen bij bepaalde thema’s waarbij we altijd aan uw budget denken. Wij maken altijd de scherpste prijzen voor bedrukte geschenken.

Originele relatiegeschenken zijn bijvoorbeeld bedrukte powerbanks, smartphonehoesjes, smartphonehouders, of tablet accessoires.  Wij kunnen deze artikelen ook bedrukken met uw logo.

Al onze promotionele producten zijn online te bekijken op onze site. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij maken de beste prijs voor u!
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.