Textiel

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.


Kleding bedrukken of borduren

Alle kleding en promotietextiel in onze webshop is geschikt om te bedrukken of borduren. Daarbij zijn de mogelijkheden divers: een tekst, een logo of eigen ontwerp zijn uiteraard mogelijk, maar ook met unieke namen of rugnummers helpen we u graag. Benieuwd naar onze prijzen? Laat ons weten wat uw wensen zijn in een vrijblijvende offerte-aanvraag. Stuur bij uw aanvraag ook uw logo of opdruk mee, zodat we u een gratis digitale proefdruk kunnen toezenden. Alle prijzen op onze webshop zijn inclusief bedrukken in één kleur. Zo krijgt u alvast een goede indicatie.

Heeft u vragen over onze producten of bedrukkingstechnieken? Het team van Giftsdirect.nl staat altijd voor u klaar met een snel en persoonlijk vrijblijvend advies. Spreek ons aan via de chat of neem contact met ons op.

Groothandel in promotextiel

Giftsdirect.nl is een groothandel gespecialiseerd in relatiegeschenken en promotietextiel. Wij kunnen blanco en bedrukte kleding en promotietextiel leveren tegen scherpe prijzen. Ons assortiment is ruim en volledig: van t-shirts en polo's tot een ruime keuze in jassen, sportkleding en mutsen en shawls. De toepassingen van onze promotietextiel is heel divers: van sportkleding en sponsor-items tot relatiegeschenken of als bedrijfskleding vinden onze kleding en textiel hun toepassing. Bekijkt u ook eens onze overige bedrijfsgeschenken!

Waarom is kleding bedrukken goedkoop bij GiftsDirect?

Het antwoord op deze vraag is simpel: omdat wij alles in eigen huis regelen! Door onze jarenlange ervaring weten we waar we onze basisproducten vandaan moeten halen. De rest doen we zelf. We voorzien de kledingstukken van uw naam, logo of afbeelding naar keuze in onze eigen drukkerij. Onze vakspecialisten weten precies welke druktechniek het beste past bij welk product. Soepel, ervaren en op elkaar ingespeeld klaren wij de klus voor u! En dit alles met gegarandeerde kwaliteit! Zowel de kleding als de opdruk blijven langdurig mooi, ook na vaak dragen en wassen. Beloofd! En dat voor een goedkope prijs.

Giftsdirect: Dé kleding drukkerij

Welkom op de site van GiftsDirect: kleding drukkerij en groothandel in bedrukte relatiegeschenken. Bent u op zoek naar kleding om te laten bedrukken met uw naam, logo of afbeelding en tekst naar keuze? Dan bent u aan het juiste adres bij onze Giftsdirect kleding drukkerij. In onze webshop vindt u een ruim assortiment kleding. Wij drukken of borduren hier graag uw gewenste tekst en afbeelding op. 

Een kleding drukkerij met vakbekwame medewerkers

Bij GiftsDirect kunt u rekenen op vakkundige bedrukking van uw kleding. Dat garanderen wij! Onze ervaren en vakbekwame medewerkers regelen dit voor u in onze eigen kleding drukkerij. Zij weten precies welke druktechniek het beste past bij welke textielsoort. Zo weet u zeker dat de opdruk mooi blijft, ook na intensief gebruik en veelvuldig wassen. Ook kunt u rekenen op advies over de opdruk. Wilt u bijvoorbeeld graag een geborduurd logo op een t-shirt? Dan is het van belang om een zwaardere stof te kiezen. Heeft u een shirt van dunne stof gekozen dan gaat dat dus niet samen. Samen gaan we op zoek naar alternatieven.

Bedrukte kleding bestellen.

Zowel voor kleine als grote oplages kunt u bij ons terecht. We voorzien deze graag van uw logo of bedrukking, maar kunnen u ook blanco textiel leveren. Ook voor kleding of textiel met een unieke opdruk (zoals bijvoorbeeld rugnummers of namen) zijn wij u graag van dienst. Vermeld dit duidelijk bij uw aanvraag en we informeren u graag over de mogelijkheden. Vindt u op onze website nog niet wat u zoekt? Ons team denkt graag met u mee. Neem gerust contact met ons op!