Textiel

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.


Kleding bedrukken of borduren

Alle kleding en promotietextiel in onze webshop is geschikt om te bedrukken of borduren. Daarbij zijn de mogelijkheden divers: een tekst, een logo of eigen ontwerp zijn uiteraard mogelijk, maar ook met unieke namen of rugnummers helpen we u graag. Benieuwd naar onze prijzen? Laat ons weten wat uw wensen zijn in een vrijblijvende offerte-aanvraag. Stuur bij uw aanvraag ook uw logo of opdruk mee, zodat we u een gratis digitale proefdruk kunnen toezenden. Alle prijzen op onze webshop zijn inclusief bedrukken in één kleur. Zo krijgt u alvast een goede indicatie.

Heeft u vragen over onze producten of bedrukkingstechnieken? Het team van Giftsdirect.nl staat altijd voor u klaar met een snel en persoonlijk vrijblijvend advies. Spreek ons aan via de chat of neem contact met ons op.

Groothandel in promotextiel

Giftsdirect.nl is een groothandel gespecialiseerd in relatiegeschenken en promotietextiel. Wij kunnen blanco en bedrukte kleding en promotietextiel leveren tegen scherpe prijzen. Ons assortiment is ruim en volledig: van t-shirts en polo's tot een ruime keuze in jassen, sportkleding en mutsen en shawls. De toepassingen van onze promotietextiel is heel divers: van sportkleding en sponsor-items tot relatiegeschenken of als bedrijfskleding vinden onze kleding en textiel hun toepassing. Bekijkt u ook eens onze overige bedrijfsgeschenken!

Bedrukte kleding bestellen.

Zowel voor kleine als grote oplages kunt u bij ons terecht. We voorzien deze graag van uw logo of bedrukking, maar kunnen u ook blanco textiel leveren. Ook voor kleding of textiel met een unieke opdruk (zoals bijvoorbeeld rugnummers of namen) zijn wij u graag van dienst. Vermeld dit duidelijk bij uw aanvraag en we informeren u graag over de mogelijkheden. Vindt u op onze website nog niet wat u zoekt? Ons team denkt graag met u mee. Neem gerust contact met ons op!