Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Petten

Caps en petten Petten zijn sinds jaar en dag een ideaal relatiegeschenk of promotieartikel. Ze zijn...

» lees meer informatie

Caps en petten

Petten zijn sinds jaar en dag een ideaal relatiegeschenk of promotieartikel. Ze zijn betaalbaar en leverbaar in zo'n gevarieerd aantal soorten en kleuren dat er altijd iets bij zit dat past bij uw bedrijf, team of organisatie. Giftsdirect.nl heeft een uitgebreide collectie petten en caps, waaronder o.a. truckercaps, baseball petten en petten voor kinderen. Bekijk alle producten op deze pagina in onze webshop en filter desgewenst op kleur of op prijs. 

 

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Caps met uw logo bedrukken

Caps zijn een perfect marketing artikel voor op beurzen of andere evenementen. Als al uw personeel op de beurs hetzelfde bedrukte pet draagt heeft uw bedrijf een zeer professionele uitstraling. Tevens maakt u meteen reclame doordat iedere bezoeker meteen uw logo ziet. Giftsdirect.nl is o.a. groothandel van bedrukte caps en petten en heeft een ruim assortiment bedrukte petten. Bedrukte petten zijn te leveren in vrijwel alle gangbare kleuren. Zoekt u bijvoorbeeld een blauw, groen, geel, rood, groen of wit cap dan ben u bij ons aan het juiste adres.

Gratis proef van uw bedrukte pet

Groothandel Giftsdirect.nl maakt graag een gratis digitale proef voor u van een bedrukte pet met uw logo. Zo ziet u meteen hoe uw reclame op de pet komt te staan. Caps met uw reclame valt altijd zeer goed op. Onze petten zijn verkrijgbaar in vele kwaliteiten en prijzen. Zo hebben we al zeer voordelige promotie caps die wij kunnen bedrukken met uw logo.

Bedrukte caps bestellen

Wilt u bedrukte caps bestellen? Dat is eenvoudig bij Giftsdirect.nl. Vraag de beste prijzen aan via onze site en wij maken u een scherpe aanbieding. Vervolgens maken wij een gratis digitale proef van de bedrukte petten met uw logo en u ziet meteen hoe uw reclame staat op de cap. Als dit is wat u wilt, zullen wij de caps laten bedrukken voor u en meestal kunnen wij de caps binnen 5-7 werkdagen na akkoord van de proef leveren. 

Caps en petten kunt u razendsnel bestellen en laten bedrukken bij Giftsdirect.nl


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Gasthuisstraat 2
3911KN Rhenen


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl

KvK: 61463159
Btw: NL 8543 52 107 B01

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops