Petten bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Caps bedrukken: lokale productie, wereldwijde impact

Onze caps worden lokaal product, waarmee we er voor kunnen zorgen dat elk product van de hoogste kwaliteit is. Tevens dragen we hiermee bij aan de lokale economie. Door de lokale productie kunnen wij razendsnel een pet bedrukken en hoeft u niet lang te wachten voordat het geleverd wordt. Uit ons ruime assortiment aan petten en hoeden heeft u genoeg keus om de cap bedrukt te krijgen naar uw smaak.

Petten bedrukken met logo

petten zijn een perfect marketing artikel voor op beurzen of andere evenementen. Als al uw personeel op de beurs dezelfde bedrukte pet draagt, heeft uw bedrijf een zeer professionele uitstraling. Tevens maakt u meteen reclame doordat iedere bezoeker meteen uw logo ziet. Bedrukte petten met logo zijn te leveren in vrijwel alle gangbare kleuren. Zoekt u bijvoorbeeld een blauw, groen, geel, rood, groen of wit cap, dan ben u bij ons aan het juiste adres. 

Een pet bedrukken hoeft niet voor promotionele doeleinden te zijn. Een leuke tekst erop bedrukken is mooie manier om een cap persoonlijk te maken.

Petten laten bedrukken met snelle levering

Zoals hierboven is vermeld kunnen wij door onze lokale productie uw bedrukte caps en petten razendsnel leveren. Tevens profiteert u van de volgende voordelen:

  • Gratis digitale proef, u krijgt voordat u een bestelling plaatst eerst te zien hoe het ontwerp eruit zal zien op de pet. Zo kunt u een weloverwogen beslissing maken en enventueel nog aanpassingen maken
  • Milieuvriendelijke en duurzaam geproduceerde petten en caps
  • Geavanceerde bedrukkingstechnieken voor een professionele uitstraling

Laat vandaag nog u caps bedrukken

De perfecte cap gevonden om te laten bedrukken? Vraag een gratis vrijblijvende offerte aan en dan zorgen wij voor een mooie bedrukken van uw pet. De levertijd van uw bedrukte caps is gemiddeld binnen 5-7 werkdagen na akkoord van de proef levering. Met onze eenvoudige bestelprocedure, kwaliteitsgarantie en scherpe prijzen zijn wij uw ideale partner voor allerlei soorten promotietextiel. Neem bij vragen over het bestelproces, bedrukkingsproces of onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder om de perfecte pet te vinden.

Ja, u kunt uw eigen ontwerp aanleveren. Wij accepteren bestandformaten eps, ai of pdf vector. Mocht u er niet uitkomen kan ons team u helpen om ervoor te zorgen dat uw ontwerp geschikt is voor bedrukking.

De minimale orderwaarde om een offerte aan te vragen is €150,-. Alle genoemde prijzen bij de producten zijn excl. BTW.

Ja, het is mogelijk om verschillende maten en kleuren te combineren binnen één bestelling. Neem hiervoor contact met ons op voor de specifieke mogelijkheden.

Wij adviseren om de bedrukte petten met de hand te wassen in koud water en ze aan de lucht te laten drogen. Vermijd het gebruik van bleekmiddelen en strijk de bedrukking niet direct.