Petten

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.


Caps bedrukken met uw logo 

Caps zijn een perfect marketing artikel voor op beurzen of andere evenementen. Als al uw personeel op de beurs dezelfde bedrukte pet draagt, heeft uw bedrijf een zeer professionele uitstraling. Tevens maakt u meteen reclame doordat iedere bezoeker meteen uw logo ziet. Giftsdirect.nl is o.a. groothandel van bedrukte caps en petten en heeft een ruim assortiment bedrukte petten. Bedrukte petten zijn te leveren in vrijwel alle gangbare kleuren. Zoekt u bijvoorbeeld een blauw, groen, geel, rood, groen of wit cap, dan ben u bij ons aan het juiste adres.

Gratis proef van uw bedrukte pet

Groothandel Giftsdirect.nl maakt graag een gratis digitale proef voor u van een bedrukte pet met uw logo. Zo ziet u meteen hoe uw reclame op de pet komt te staan. Caps met uw reclame valt altijd zeer goed op. Onze petten zijn verkrijgbaar in vele kwaliteiten en prijzen. Zo hebben we al zeer voordelige promotie caps die wij kunnen bedrukken met uw logo.

Bedrukte caps bestellen

Wilt u bedrukte caps bestellen? Dat is eenvoudig bij Giftsdirect.nl. Vraag de beste prijzen aan via onze site en wij maken u een scherpe aanbieding. Vervolgens maken wij een gratis digitale proef van de bedrukte petten met uw logo en u ziet meteen hoe uw reclame staat op de cap. Als dit is wat u wilt, zullen wij de caps laten bedrukken voor u en meestal kunnen wij de caps binnen 5-7 werkdagen na akkoord van de proef leveren. 

Caps bedrukken voor een scherpe prijs

Het hele sportteam met dezelfde caps? Het festival personeel herkenbaar gekleed? Een leuke pet voor een speciale gelegenheid? Laat dan uw caps bedrukken bij GiftsDirect! In onze webshop treft u een ruim assortiment petten, hoeden en zonnekleppen. Wij voorzien de cap van uw keuze graag van uw naam, logo of persoonlijke tekst. Kwaliteit gegarandeerd, scherpe prijzen ook!

Caps en petten kunt u razendsnel bestellen en laten bedrukken bij Giftsdirect.nl