Rolmaten bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Bedrukte rolmaten van hoge kwaliteit

Laat uw rolmaten bedrukken door GiftsDirect en profiteer van:

  • Expertise en maatwerk: Onze jarenlange ervaring in het bedrukken van artikelen zorgt ervoor dat uw wensen nauwkeurig worden vertaald naar netjes bedrukte rolmaten met een lange levensduur.
  • Hoogwaardige kwaliteit: De rolmaten bedrukken wij lokaal, waardoor we overzicht en grip hebben op het drukproces. Hierdoor bent u gegarandeerd van de hoogste kwaliteit.
  • Snelle en efficiënte service: Van een gratis digitale proefdruk tot snelle levering, onze focus ligt op het leveren van bedrukte rolmaten naar uw wens.

Bedrukte rolmaat met logo of foto

Bedrukte rolmaten zijn een praktisch en attent geschenk voor uw personeel of klanten. Door uw personeel en klanten een bedrukte rolmaat met logo te laten gebruiken verhoogt u de professionaliteit en naamsbekendheid van uw bedrijf. Een bedrukte rolmaat is daarmee een mooi promotieartikel op, bijvoorbeeld beurzen en evenementen, wat zeer gewaardeerd en gebruikt wordt. Verras uw personeel en relaties met een rolmaat met uw logo. Ook wordt er secuurder met de rolmaten gewerkt omdat het immers een luxere uitstraling heeft. Hetzelfde geldt voor showrooms van bijvoorbeeld meubelen waarbij winkelbezoekers vaak iets willen opmeten. Door het te bedrukken gaan mensen voorzichtiger met de rolmaat om. U kunt goedkoop uw rolmaten bedrukken met uw logo. Wij hebben als groothandel een uitgebreid assortiment en kunnen u scherpe prijzen aanbieden. Voor € 1,38 per stuk kunt u al een rolmaat bedrukken met logo. In onze webshop vindt u verschillende soorten en maten rolmaten. 

Voor familie en vrienden is het leuker om een persoonlijke of grappige foto op de rolmaten te laten bedrukken. Ook dit is bij ons mogelijk. Laat bijvoorbeeld een rolmaat bedrukken voor Vaderdag. Geen kleur of ontwerp is voor ons te gek.

Rolmaat bedrukken in 3 stappen

We hebben diverse rolmaten die u naar eigen wens kunt bedrukken. U bepaalt hierbij zelf het ontwerp. Rolmaten bedrukken gaat bij ons in 3 eenvoudige stappen:

  • Kies de perfecte rolmaat: Gebruik onze filters om de rolmaten te selecteren op prijs en kleur. Zo vindt u gemakkelijk en snel de geschikte rolmaat die past binnen uw budget.
  • Aanlevering bedrukkingswensen: Nadat u de juiste rolmaat heeft gevonden geeft u uw bedrukkingswensen door via de productpagina. U ontvangt van ons een gratis digitale proefdruk. Zo kunt het ontwerp en de kwaliteit controleren.
  • Goedkeuring en levering: u keurt de proefdruk goed of vraagt om aanpassingen (vooral doen) als u nog ontevreden bent. Daarna starten wij met het bedrukken van de rolmaten en zorgen we voor een snelle levering aan huis.