Rolmaten bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Bedrukte rolmaten als cadeau

Op zoek naar een goedkope rolmaat met uw logo? Wij kunnen dit snel voor u verzorgen. Een bedrukte rolmaat is een mooi promotieartikel wat zeer gewaardeerd en gebruikt wordt. Verras uw personeel en relaties met een zaklamp met uw logo.

Rolmaat bedrukt of gegraveerd met uw logo

Bij Giftsdirect.nl kunt u goedkoop rolmaat bedrukken of graveren met uw logo. Wij hebben als groothandel een uitgebreid assortiment en kunnen u scherpe prijzen aanbieden.In onze webshop vindt u verschillende soorten en maten rolmaten. 

Rolmaten kunt u eenvoudig online bestellen

Wilt u uw rolmaten laten bedrukken? Na uw bestelling bij Giftsdirect.nl ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe en waar uw logo bedrukt zal worden. Pas als u de proef akkoord heeft gegeven, starten we met het bedrukken of graveren. Wilt u meer informatie over rolmaten, neem gerust contact met ons op.

Bedrukte rolmaten en gegraveerde rolmaten kunt u razendsnel bestellen en laten bedrukken bij Giftsdirect.nl! 

Rolmaat als relatiegeschenk

Van bouwmarkt tot timmerbedrijf, een rolmaat bedrukken is in veel gevallen het perfecte item. Zo worden rolmaten bedrukt met eigen logo om de professionaliteit van het bouwbedrijf te vergroten. Ook wordt er secuurder met de rolmaten gewerkt omdat het immers een luxere uitstraling heeft. Hetzelfde geldt voor showrooms van bijvoorbeeld meubelen waarbij winkelbezoekers vaak iets willen opmeten. Door het te bedrukken gaan mensen voorzichtiger met de rolmaat om. Daarnaast is een rolmaat bedrukken ook uitermate geschikt wanneer u rolmaten wilt uitdelen als promotiemateriaal op bijvoorbeeld beurzen. Een rolmaat met logo draagt namelijk bij aan het vergroten van de naamsbekendheid. Kortom, een bedrukte rolmaat biedt vele voordelen en is in veel gevallen een meerwaarde.

Rolmaat bedrukken in 3 stappen

We hebben diverse rolmaten die u naar eigen wens kunt bedrukken. U bepaalt hierbij zelf het ontwerp. Een rolmaat bedrukken voor Vaderdag of rolmaat 5 meter bedrukken namens een bouwbedrijf, u beslist! Een rolmaat personaliseren kan eenvoudig in 3 stappen gerealiseerd worden. Begin met het filteren op kleur en prijs om de geschikte rolmaat te vinden die past binnen het budget. Eenmaal de juist rolmaat gevonden? Geef gemakkelijk de bedrukkingswensen door via de productpagina en ontvang na verloop van tijd een gratis digitale proefdruk retour. Zo waarborgen we de kwaliteit van bedrukking en weten we zeker dat de bedrukte rolmaat voldoet aan uw verwachting. Zo hanteren we met een vanaf prijs van €0,32,- niet alleen een lage prijs maar staat kwaliteit ook hoog in het vaandel bij ons.