Maglite

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Producten binnen Maglite

Maglite zaklampen graveren of bedrukken?

Maglite zaklampen zijn lampen die zich perfect laten graveren. Een gravure wordt altijd wit op een aluminium Maglite en uw logo is dus zeer goed zichtbaar en blijft levenslang zitten. Wilt u een maglite laten bedrukken met uw logo dan kan dat natuurlijk ook maar wij adviseren om op metalen producten niet te drukken omdat de hechting op metaal niet optimaal is. Wel is het een mooie optie om een Maglite zaklamp te bedukken met een domingsticker. Deze stickers worden bedrukt en er komt een dun epoxy laagje overheen.Zo is het mogelijk om toch uw Maglite te laten bedrukken. U kunt een domingsticker op Maglite zaklampen tot full colour bij ons laten bedrukken

Maglite met individuele namen

Giftsdirect beschikt over een eigen lasergraveermachine waardoor wij in staat zijn om ook individuele namen op de maglites te graveren. U hoeft alleen de namen in een excel of word bestand aan te leveren. Dit maakt een Maglite als relatiegeschenk nog persoonlijker. De levertijd op bedrukte Maglites is ca 5-7 werkdagen na akkoord van de digitale proef die wij u gratis toesturen. Ook maken we vrijblijvend een digitlae proef voor u!

Offerte Maglite zaklampen

Maglite zaklampen zijn de bekendste zaklampen uit de U.S.A. Deze maglites zijn ook zeer in trek bij brandweer, polite en beveiligings medewerkers. Maglite zaklampen zijn altijd mooi verpakt in een geschenkverpakking. Wil u graag een offerte voor bedrukte Maglite zaklampen? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan bij Giftsdirect.nl! Wij graveren of bedrukken o.a. Maglite Mini, Maglite Solitare, Maglite LED en Maglite + Mag Charger. 
Neem direct contact op!