Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig
Maglite

Maglite

Maglite zaklampen Maglites zijn hoogwaardige zaklampen die ideaal zijn voor zowel professionele toepassingen als voor gebruik in en om het huis. In de webshop van Giftsdirect.nl vindt u een ruime collectie Maglite zaklampen die als relatiegeschenk zeker een goede indruk voor u...

» lees meer informatie

Maglite zaklampen

Maglites zijn hoogwaardige zaklampen die ideaal zijn voor zowel professionele toepassingen als voor gebruik in en om het huis. In de webshop van Giftsdirect.nl vindt u een ruime collectie Maglite zaklampen die als relatiegeschenk zeker een goede indruk voor u achterlaten. Maglites worden soms ook "MAG-Lite", "Maclite" of "Mac lite" genoemd.

Bekijkt u ook eens onze overige zaklampen, waaronder onze sleutelhanger zaklampen of LED zaklampen.

 

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Maglite zaklampen graveren of bedrukken?

Maglite zaklampen zijn lampen die zich perfect laten graveren. Een gravure wordt altijd wit op een aluminium Maglite en uw logo is dus zeer goed zichtbaar en blijft levenslang zitten. Wilt u een maglite laten bedrukken met uw logo dan kan dat natuurlijk ook maar wij adviseren om op metalen producten niet te drukken omdat de hechting op metaal niet optimaal is. Wel is het een mooie optie om een Maglite zaklamp te bedukken met een domingsticker. Deze stickers worden bedrukt en er komt een dun epoxy laagje overheen.Zo is het mogelijk om toch uw Maglite te laten bedrukken. U kunt een domingsticker op Maglite zaklampen tot full colour bij ons laten bedrukken

Maglite met individuele namen

Giftsdirect beschikt over een eigen lasergraveermachine waardoor wij in staat zijn om ook individuele namen op de maglites te graveren. U hoeft alleen de namen in een excel of word bestand aan te leveren. Dit maakt een Maglite als relatiegeschenk nog persoonlijker. De levertijd op bedrukte Maglites is ca 5-7 werkdagen na akkoord van de digitale proef die wij u gratis toesturen. Ook maken we vrijblijvend een digitlae proef voor u!

Offerte Maglite zaklampen

Maglite zaklampen zijn de bekendste zaklampen uit de U.S.A. Deze maglites zijn ook zeer in trek bij brandweer, polite en beveiligings medewerkers. Maglite zaklampen zijn altijd mooi verpakt in een geschenkverpakking. Wil u graag een offerte voor bedrukte Maglite zaklampen? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan bij Giftsdirect.nl! Wij graveren of bedrukken o.a. Maglite Mini, Maglite Solitare, Maglite LED en Maglite + Mag Charger. 
Neem direct contact op!

 


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Gasthuisstraat 2
3911KN Rhenen


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl

KvK: 61463159
Btw: NL 8543 52 107 B01

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops