Sokken met naam

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Sokken met eigen naam geheel naar uw ontwerp

De mogelijkheden voor het borduren van uw naam, logo of tekst zijn bijna oneindig. U levert namelijk een eigen ontwerp aan en bepaalt zo dus helemaal zelf hoe u de sok bedrukt wilt hebben. Van een bescheiden naam en logo op de rand tot een all-over bedrukte sok en alles er tussenin! Heeft u ook wel eens gedacht aan het plaatsen van een ludieke tekst onder de sok? Wanneer iemand dan bijvoorbeeld met de voeten op tafel zit is deze tekst leesbaar.

Bestellen van sokken met eigen naam

Het bestellen van bedrukte sokken gaat supersnel en makkelijk. Met 1 druk op de knop vraagt u een vrijblijvende offerte aan. Lever een digitaal bestand aan van de gewenste opdruk en wij maken een proefdruk voor u. Bent u tevreden over de proefdruk? Dan gaan wij de sokken met naam voor u maken! Wij kunnen dit supersnel voor u regelen, u hoeft dus niet lang op uw nieuwe sokken te wachten! Vindt u het lastig om uw wensen te omschrijven? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen u graag op weg, zodat u eenvoudig sokken met naam kunt bestellen.

Sokken met naam bedrukken en bestellen bij Giftsdirect

Wist u dat wij over onze eigen drukkerij beschikken? We voorzien uw sokken in een handomdraai van een grappige tekst, uw naam of logo. U hoeft daarvoor alleen maar een digitaal bestand aan te leveren met uw logo, wij doen de rest. We maken eerst een digitale proefdruk, deze mailen we naar u. Wanneer u de drukproef goedkeurt gaan wij voor u aan de slag met het bedrukken of borduren van de naam of tekst op de sokken. De lijntjes zijn kort omdat we niet met een derde partij hoeven te communiceren. Daarom kunnen we uw bestelling supersnel voor u in orde maken. U kunt dus al snel genieten van de reacties die u krijgt wanneer u de sokken uitdeelt!

Naamsokken: een persoonlijk en uniek cadeau

Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Denk dan eens aan naamsokken! Een persoonlijk en uniek cadeau waar u een tekst naar keuze op kunt laten borduren of drukken. Wie wordt daar nu niet blij van?! In onze webwinkel vindt u een ruim assortiment aan ''basissokken'' waar u een naam op kunt laten bedrukken. Zo creëer u uw eigen naamsokken, simpel en eenvoudig.

Sokken met naam laten maken 

Bij Giftsdirect vindt u diverse soorten sokken. Van sportsokken tot warme sokken en van bamboe exemplaren tot sneakersokjes, u vindt ze in onze webshop. Wij borduren uw naam of logo erop en u heeft custom made sokken!

Wist u trouwens dat u bij Giftsdirect terecht kunt voor al uw bedrukte geschenkartikelen? Van powerbanks tot kerstgeschenken en van koffiemokken tot luxe cadeaus!