Powerbanks bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.


Bedrukte powerbanks met logo

Powerbanks met logo zijn leuk om te geven en te krijgen. Het is een relatiegeschenk dat altijd van pas komt, vergroot de mobiele bereikbaarheid en flexibiliteit. Giftsdirect.nl beschikt over een eigen drukkerij, daarom garanderen we u altijd korte levertijden en scherpe prijs. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we informeren u graag over onze scherpe tarieven. Liever uw powerbanks graveren met logo? Ook dat is mogelijk. Powerbanks zijn ook perfect inzetbaar als promotieartikel. Lees meer over powerbanks graveren.

Goedkope powerbanks bedrukken of graveren

Zoekt u goedkope powerbanks of juist wat meer exclusieve powerbanks bedrukt met uw logo?? Bij Giftsdirect.nl hebben we een ruim assortiment bedrukte powerbanks! Een bedrukte powerbank is zeer goed inzetbaar als promotieartikel of relatiegeschenk. Iedereen kan een bedrukte powerbank goed gebruiken. Of het nu is als u met de trein reist of op vakantie. U heeft altijd een mobiele telefoon lader bij de hand. U kunt niet alleen uw telefoon opladen met een bedrukte powerbank maar uw tablet of andere apparaten.

Ruim assortiment bedrukte powerbanks

Bij Giftsdirect hebben we een breed assortiment powerbanks met verschillende hoeveelheden mAh. Hoe hoger dit getal is hoe meer energie er wordt opgeslagen in de powerbank. Dit betekent dat een powerbank met 5000 mAh meer energie opslaat dan een powerbank met 2000 mAh. Gemiddeld heeft een nieuwe telefoon een interne accu van tussen de 1000 en 3000 mAh. Dit betekent dat een powerbank van 2000 mAh een telefoon één keer helemaal kan opladen. Met een powerbank van 5000 mAh kan een telefoon ruim anderhalf keer worden opgeladen.

Powerbanks graveren met uw bedrijfslogo

Bij Giftsdirect.nl kunnen we de powerbanks niet alleen goedkoop bedrukken, maar de metalen uitvoeringen laten zich perfect graveren d.m.v. een lasergravure. Een gravering is altijd blijvend en haarscherp. Een powerbank bedrukt met uw logo zorgt ervoor dat uw klanten altijd een volle telefoon hebben en uw reclame dagelijks zien. We maken graag gratis en vrijblijven een digitale proef van uw bedrukte powerbank zodat u meteen kunt zien hoe het eindresultaat wordt. Bekijk dus snel ons aanbod bedrukte powerbanks in onze webshop. U kunt powerbanks eenvoudig en snel bestellen bij groothandel Giftsdirect.nl

Bedrukte powerbanks als relatiegeschenk

Op dit moment zijn bedrukte powerbanks een zeer populair artikel. Iedereen heeft een mobile telefoon of smartphone die regelmatig opgeladen moet worden. Wat is er leuker dan ze dit doen met een powerbank bedrukt met uw bedrijfslogo. Powerbanks zijn zeer goed te bedrukken omdat ze veel ruimte bieden voor uw logo. Een bedrukte powerbank als relatiegeschenk is altijd handig onderweg, op vakantie of tijdens een drukke werkdag. Een powerbank zorgt er voor dat uw telefoon of tablet altijd stroom heeft. Wilt u bedrukte powerbanks bestellen kijk dan snel in ons uitgebreide assortiment. Giftsdirect.nl is groothandel van bedrukte powerbanks. Uiteraard kunnen we metalen powerbanks ook graveren of lasergraveren. Een gravure is altijd zeer strak en blijft altijd zitten. Dat geldt dus ook voor gegraveerde powerbanks bent u bij ons aan het juiste adres. Een bedrukte powerbank is een perfect relatiegeschenk, relatieartikel, promotieartikel of giveaway

Powerbank als promo-artikel

Bedrukte powerbanks zijn populaire promotie cadeaus. Dat is ook niet zo gek want iedereen kan wel een powerbank gebruiken. Zeer handig om bij de hand te hebben wanneer de batterij van smartphone of ander mobiel apparaat leeg raakt. Bij Giftsdirect vindt u een ruim assortiment powerbanks, in diverse soorten en maten. Kijk maar eens rond in onze webshop. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we staan voor u klaar!

Powerbank graveren

Een powerbank is een praktisch en leuk relatiegeschenk: niet alleen betaalbaar, maar ook voor iedere ontvanger ontzettend nuttig. Zakelijk én privé kan een powerbank ervoor zorgen dat u bereikbaar blijft. In onze webshop vindt u een uitgebreide collectie powerbanks. Allemaal zijn ze geschikt om te bedrukken met uw eigen logo. Maar bent u op zoek naar een duurzame en luxe uitstraling? Dan biedt graveren uitkomst.