Originele relatiegeschenken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod originele relatiegeschenken

Uw eigen originele relatiegeschenken bedrukken, graveren en borduren met uw logo

Hoe mooi is het om leuke zomerse producten te bedrukken met uw naam en/of logo? Uw relaties gaan de zomerperiode massaal op vakantie naar diverse bestemmingen. Ziet u het al voor u? Een flesje zonnebrandcreme van uw bedrijf. Uw klanten denken zo regelmatig aan uw bedrijf én kunnen het zeer waarderen dat hun huid beschermd is dankzij uw zomerse relatiegeschenk.

Of denk eens aan kleine relatieschenken zoals zonneschermpjes in de auto of een drinkfles. Tijdens de reis naar de vakantiebestemming en de terugreis worden zulke producten zeer gewaardeerd. En hoe gaaf is het dat uw naam in zoveel verschillende plaatsen en landen gezien wordt?

Een origineel relatiegeschenk laten bedrukken

Wat voor product uiteindelijk ook uw voorkeur heeft, u kunt het artikel van uw keuze áltijd laten voorzien van uw naam en logo. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een originele tekst of quote of het cadeau te laten drukken. Zo maakt u het leuke artikel persoonlijk en uniek. De ontvanger zal dit zeker waarderen! Zo vindt u bij ons een ruim assortiment aan sokken, powerbanks, tassen, jassen, sleutelhangers, maar bijvoorbeeld ook aanstekers.

Uw originele relatiegeschenken bedrukken wij in eigen drukkerij

Heeft u eenmaal het perfecte cadeau gevonden, dan is het tijd voor de opdruk. U bepaalt uiteraard zelf wat u op het artikel wil laten drukken. Wij gaan daar vervolgens mee aan het werk. De originele relatiegeschenken bedrukken wij in onze eigen drukkerij. Dit is een groot voordeel. De lijntjes zijn kort waardoor we sneller kunnen leveren. Bovendien kunnen wij de beste kwaliteit garanderen, we zijn immers niet afhankelijk van een derde partij!

Wist u dat er diverse druktechnieken bestaan voor het bedrukken van artikelen? Afhankelijk van het materiaal, soort opdruk en de vorm van het product bepalen onze drukkerijmedewerkers welke techniek het beste past. Uw originele relatiegeschenken bedrukken ze vervolgens met de grootst mogelijke zorg voor u.

Uw originele kado’s supersnel in huis

Bij GiftsDirect kunt u rekenen op:

  • Persoonlijke service
  • Scherpe prijzen
  • Supersnelle levering

Wij kunnen dit garanderen doordat we alles in eigen huis regelen. Zo houden we de lijntjes kort en de communicatie scherp. Bovendien verzekeren wij u van de hoogste kwaliteit van zowel uw originele kado’s als de opdruk. Na uw goedkeuring van de drukproef starten we het bedrukkingsproces. U heeft uw bestelling dan binnen 5-7 werkdagen in huis!

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan! U mag altijd contact met ons opnemen voor suggesties. Onze bijzondere en originele relatiegeschenken zijn lang niet altijd duur - er zijn keuzes voor elk budget! Vindt u hierboven nog niet wat u zoekt en bent u nieuwsgierig naar ons volledige productassortiment? In onze webwinkel hebben wij ons assortiment gesorteerd in overzichtelijke categorieën.