Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig
Seizoensgeschenken

Seizoensgeschenken

Seizoensgeschenken Wij zijn groothandel op het gebied van seizoensgeschenken, kerstpakketten en kerstgeschenken van low budget tot in de hogere prijsklasses. U kunt onze kerstpakketten sorteren op budget. Denkt u bij kerstgeschenken ook eens aan leuke give aways voor uw klanten,...

» lees meer informatie

Seizoensgeschenken

Wij zijn groothandel op het gebied van seizoensgeschenken, kerstpakketten en kerstgeschenken van low budget tot in de hogere prijsklasses. U kunt onze kerstpakketten sorteren op budget. Denkt u bij kerstgeschenken ook eens aan leuke give aways voor uw klanten, zoals woonaccessoires  of wijngeschenken

Zoekt u luxe of goedkope kerstpakketten dan ben u bij giftsdirect.nl aan het juiste adres. Wij leveren al kerstgeschenken vanaf € 3,00. Tevens hebben wij een groot aantal leuke eindejaars geschenken zoals schrijfmappen, paraplu"s,  kantoorartikelenen of (reis) tassen. Voor meer informatie bekijkt u ons assortiment!

 

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

​Kerstpakketten bestellen

Fleece deken bedrukkenWilt u originele kerstpakketten bestellen voor uw personeel wees dan op tijd. Sommige modellen kunnen vroegtijdig uitverkocht zijn. Wij leveren kerstpakketten door heel Nedeland maar ook regionaal zoals in Veenendaal, Wageningen, Ede, Rhenen en Tiel. Zoekt u dus een leuk kerstgeschenk, relatiegeschenk of promotieartikel neem dan snel een kijkje naar ons kerstpakketten assortiment of een van de andere categorieën en vraag snel een offerte aan. Wij maken grag een offerte op maat.

Eindejaarsgeschenken voor uw zakelijke relaties?

Op zoek naar een leuk eindejaarsgeschenk? Wij kunnen dit snel voor u verzorgen. Verras uw personeel en relatie's met een kerstgeschenk. Een kerstpakket is een mooi relatiegeschenk wat zeer gewaardeerd wordt. Bij Giftsdirect.nl kunt u in alle prijsklassen kerstgeschenken vinden. Wij hebben als groothandel een uitgebreid assortiment en kunnen u scherpe prijzen aanbieden.In onze webshop vindt u verschillende soorten kerstgeschenken en kerstpakketten. 

Wilt u meer informatie over kerstpakketten en kerstgeschenken, neem gerust contact met ons op. Kerstpakketten en kerstgeschenken kunt u razendsnel bestellen en laten bedrukken bij Giftsdirect.nl! 


« Terug naar de vorige pagina

© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops