Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Seizoensgeschenken

Seizoensgeschenken

» lees meer informatie

Seizoensgeschenken

Wij zijn groothandel op het gebied van seizoensgeschenken, kerstpakketten en kerstgeschenken van low budget tot in de hogere prijsklasses. U kunt onze kerstpakketten sorteren op budget. Denkt u bij kerstgeschenken ook eens aan leuke give aways voor uw klanten, zoals woonaccessoires  of wijngeschenkenZoekt u luxe of goedkope kerstpakketten dan ben u bij giftsdirect.nl aan het juiste adres. Wij leveren al kerstgeschenken vanaf € 3.00. Tevens hebben wij een groot aantal leuke eindejaars geschenken zoals schrijfmappen, paraplu"s,  kantoorartikelenen of (reis) tassen.

Wilt u originele kerstpakketten bestellen voor uw personeel wees dan op tijd. Sommige modellen kunnen vroegtijdig uitverkocht zijn. Wij leveren kerstpakketten door heel Nedeland maar ook regionaal zoals in Veenendaal, Wageningen, Ede, Rhenen en Tiel. Zoekt u dus een leuk kerstgeschenk, relatiegeschenk of promotieartikel neem dan snel een kijkje naar ons kerstpakketten assortiment of een van de andere categoriën en vraag snel een offerte aan. Wij maken grag een offerte op maat.

​Kerstpakketten en kerstgeschenken bestelt u eenvoudig en snel bij Giftsdirect.nl 

Op zoek naar een leuk eindejaarsgeschenk? Wij kunnen dit snel voor u verzorgen. Verras uw personeel en relatie's met een kerstgeschenk. Een kerstpakket is een mooi relatiegeschenk wat zeer gewaardeerd wordt. Bij Giftsdirect.nl kunt u in alle prijsklasses kerstgeschenken vinden. Wij hebben als groothandel een uitgebreid assortiment en kunnen u scherpe prijzen aanbieden.In onze webshop vindt u verschillende soorten kerstgeschenken en kerstpakketten. 

Wilt u meer informatie over kerstpakketten en kerstgeschenken, neem gerust contact met ons op.

Kerstpakketten en kerstgeschenken kunt u razendsnel bestellen en laten bedrukken bij Giftsdirect.nl


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2018 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman