Bedrijfsgeschenken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod bedrijfsgeschenken

Uw bedrijfsgeschenken bedrukken

Bij Giftsdirect bedrukken wij de relatiegeschenken graag voor u. Onze ervaren drukkerij medewerkers voorzien uw artikelen mooi en snel van uw logo, naam of tekst naar keuze. Dat maakt het geven en krijgen van de bedrijfsgeschenken nog leuker. Tegelijkertijd komen uw naam en logo in beeld, dat is een mooie manier van reclame maken!

Wist u dat wij razendsnel kunnen leveren? Voor u het weet staat de bezorger bij u op de stoep.

Tip: kijk ook naar de acties in onze webshop. Elke maand bieden we een selectie van artikelen met een korting van 20% aan.

Bedrijfsgeschenken met logo in alle soorten en maten

Op zoek naar bedrijfsgeschenken met logo? Van kleine weggevertjes tot luxe relatiegeschenken en alles ertussenin vindt u bij GiftsDirect. Vakkundig bedrukt in onze eigen drukkerij. Lage prijzen, snelle service én kwaliteit gegarandeerd!

Bedrijfsgeschenken met logo: goed, goedkoop én snel!

Een bedrijf zonder bedrijfsgeschenk kan bijna niet meer. Een pen, kantoorartikelen of juist een leuke gadget hoort erbij. Uw klanten zullen u dankbaar zijn en uw naamsbekendheid wordt vergroot. Een win-win situatie! In onze webshop heeft u keuze uit meer dan 10.000 artikelen. Onderverdeeld in verschillende categorieën én voor elk budget een geschikt artikel. Alle zakelijke geschenken bedrukken we voor u in onze eigen drukkerij. Daarom profiteert u van:

 • Lage prijzen
 • Snelle levering
 • De hoogste kwaliteit

Uw bedrijfs cadeautjes bedrukt in eigen drukkerij

Wij bedrukken uw bedrijfs cadeautjes in onze eigen drukkerij. En daar heeft u voordeel van! U profiteert namelijk van:

 • Scherpe prijzen
 • Heldere communicatie en persoonlijk advies
 • Hoge kwaliteit van het promotieartikel én de opdruk
 • Snelle afhandeling en levering

Wij hebben jarenlange ervaring in deze branche en voorzien u graag van advies. Ook kunnen we voor u op zoek gaan naar een specifiek artikel. Trek maar aan de bel. Samen komen we gegarandeerd tot leuke en persoonlijke bedrijfs cadeautjes!

Uw bedrijfs cadeautjes binnen 5-7 werkdagen in huis!

Wij staan bekend om onze snelle levering. Na uw goedkeuring van de digitale drukproef beginnen we het drukproces. U heeft uw bestelling in 5-7 werkdagen binnen.

Het kan natuurlijk zijn dat u de bedrijfs cadeautjes nog sneller nodig heeft. Neem dan contact met ons op. We kijken naar de voorraad en bespreken de mogelijkheden. Er is altijd een manier om ervoor te zorgen dat u de bedrijfs cadeautjes op tijd binnen heeft!

Uw bedrijfscadeau met logo vindt u gegarandeerd bij GiftsDirect!

Bent u op zoek naar een leuk bedrijfscadeau met logo? Dan bent u bij GiftsDirect op de juiste plek! In onze webshop vindt u meer dan 10.000 artikelen. Wij bedrukken deze graag voor u met uw logo, naam of tekst naar keuze. Van kleine cadeautjes tot luxe geschenken en alles daartussenin: u vindt het in onze webshop!

Persoonlijk cadeau opening bedrijf – bedrukt in eigen atelier

Maak uw cadeau voor de opening van het bedrijf persoonlijk. Dit doet u door het te laten bedrukken met een originele tekst, uw naam en logo. Wist u dat wij alle artikelen in onze webshop kunnen bedrukken in ons eigen atelier? Zo houden wij de lijntjes kort en kunt u rekenen op een scherpe prijs en de hoogste kwaliteit.

Hoe werkt het bedrukken?

 • U levert een digitale versie van uw logo aan en de gewenste opdruk
 • Wij maken gratis een digitale proefdruk
 • U beoordeelt de proefdruk, eventueel geeft u aanpassingen door
 • Na uw goedkeuring starten wij het productieproces

Snelle levering van uw cadeau voor de opening van het bedrijf

Wist u dat wij razendsnel kunnen leveren? Na goedkeuring van de drukproef leveren wij gemiddeld binnen 5 werkdagen. Heeft u de geschenken met grote spoed nodig, neem dan even contact met ons op. We controleren de voorraad en bekijken de mogelijkheden voor een spoedlevering.

Vraag vandaag nog uw offerte aan! Eerst nog een vraag? Neem dan contact met ons op, we staan voor u klaar!