Bedrijfsgadgets

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod bedrijfsgadgets

Gadgets voor bedrijven

Vindt u het lastig om de weg te vinden in de wereld van bedrukte relatiegeschenken? We helpen u een beetje op weg. De volgende termen komt u tegen:

  • Gadgets: dit zijn originele cadeautjes die vaak meerdere functies tegelijkertijd hebben. Het zijn dingen die men graag wil hebben omdat het origineel is of technische snufjes bevat. Andere woorden hiervoor zijn ook wel gizmo’s of hebbedingetjes.
  • Relatiegeschenken: dit is een verzamelterm voor alle cadeaus die werkgevers aan hun werknemers geven, die zakenmensen aan hun relaties geven en die bedrijven uitdelen aan klanten. Het doel van zo’n cadeau is het uitspreken van uw waardering richting de klant of werknemer. De producten variëren van grote luxe geschenken tot goedkope kleine cadeautjes, en alles daar tussenin.
  • Premiums: dit zijn cadeautjes die bedrijven gratis weggeven bij een aankoop. Een extra stimulans voor de klant om een bepaald product of dienst te kopen.
  • Weggevertjes: dit zijn kleine cadeautjes die makkelijk uit te delen zijn op bijvoorbeeld een beurs of een evenement. Van pennen tot sleutelhangers en van keycords tot aanstekers.

Wat zijn nu originele bedrijfsgadgets?

In onze webwinkel vindt u meer dan 10.000 artikelen. Daar zit altijd wel wat van uw smaak tussen! Een aantal voorbeelden van leuke bedrijfsgadgets: een balpen met een usb stick, een muts met ledverlichting, een alcoholtester of een pizzames met flesopener. Er is uiteraard nog veel meer! Kijk maar eens rustig rond in onze webshop. Heeft u tijdens het winkelen vragen? Maak dan gebruik van onze online chat. Onze medewerkers helpen u graag op weg. Heeft u een specifieke gadget in gedachten en kunt u deze niet vinden op onze site? Neem dan contact met ons op. Wij zoeken namelijk graag naar het product van uw wens. Door onze jarenlange ervaring in de relatiegeschenken branche lukt het ons bijna altijd het artikel voor u op te sporen!

We wensen u veel winkelplezier!

Gadgets bedrijven laten bedrukken bij GiftsDirect

Gadgets voor bedrijven bestelt u bij GiftsDirect! Wij zorgen voor een kwalitatieve en haarscherpe bedrukking op de artikelen. Vooraf ontvangt u van ons een digitale proefdruk. Alleen wanneer u instemt met het ontwerp gaan we aan het werk en leveren de producten razend snel (ca. 7-9 werkdagen). 

Heeft u vragen over de gadgets, mogelijkheden voor bedrukking of iets anders? Neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder bij het vinden van de juiste artikelen.

Bedrijfscadeau met logo

Bekijk ook eens: