Luxe relatiegeschenken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod luxe relatiegeschenken

Luxe geschenken bedrukken of graveren

Alle geschenken in onze webshop kunnen worden voorzien van uw eigen opdruk, bijvoorbeeld uw logo, ontwerp of een persoonlijke boodschap. Veel luxe relatiegeschenken zijn niet alleen geschikt om te bedrukken, maar kunnen ook worden gegraveerd. Een gravure geeft uw geschenk een hoogwaardige uitstraling, en is bovendien duurzaam en slijtvast. Giftsdirect.nl voert alle gravures zelf uit. Daardoor profiteert u van een optimale kwaliteitscontrole en korte levertijd.

Luxe relatiegeschenken met logo

Laat uw luxe relatiegeschenken bedrukken met logo! Plaats uw logo op het luxe relatiegeschenk om het extra persoonlijk te maken. Bovendien is het ook een mooie manier om uw bedrijf te promoten. Al helemaal als u een internationeel bedrijf heeft is dit ideaal. Een luxe relatiegeschenk neemt iedereen immers mee.

Exclusieve relatiegeschenken met logo voor uw belangrijkste klantenrelaties!

Wilt u uw zakelijke contacten of werknemers een keer echt verrassen met een mooi cadeau? Dan bent u bij Giftsdirect aan het juiste adres! Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooi horloge of een luxe pennenset? Of geeft u liever iets lekkers in de vorm van mooie geschenkmanden of bijvoorbeeld samengestelde wijnpakketten? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Wat u ook kiest, u kunt het artikel altijd laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. U kunt uiteraard ook kiezen voor een persoonlijke tekst of een inspirerende quote. Dat maakt uw originele relatiegeschenk nog unieker en persoonlijker. Ziet u de blik van uw relaties al voor u? Ze zullen blij verrast zijn met het speciale cadeau. Elke keer als ze ernaar kijken of het gebruiken zullen ze even aan u en uw bedrijf denken, met een warm en positief gevoel. Dat is toch een mooie bijkomstigheid?! U heeft bij ons keuze uit meer dan 10.000 producten die u overal kkunt uitdelen als speciale exclusieve relatiegeschenken.

Misschien vindt u ook interessant: