Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

USB-sticks

USB-sticks

USB-sticks bedrukken USB-sticks zijn sinds jaar en dag een populair relatiegeschenk of promotieartikel . Ze zijn leuk om weg te geven en altijd handig om te krijgen, en bovendien is er zo veel keuze in verschillende soorten...

» lees meer informatie

USB-sticks bedrukken

USB-sticks zijn sinds jaar en dag een populair relatiegeschenk of promotieartikel. Ze zijn leuk om weg te geven en altijd handig om te krijgen, en bovendien is er zo veel keuze in verschillende soorten en stijlen dat er altijd een memorystick te vinden is die past bij uw huisstijl. In onze webshop vindt u een ruim assortiment USB-sticks, waaronder bijvoorbeeld kleine sticks, pennen met USB-stick, sleutelhangers met USB-sticks, houten USB-sticks en USB creditcards. U begrijpt het al: er is volop keuze. USB-sticks kunt u natuurlijk leeg, zonder inhoud weggeven, maar ze zijn ook heel geschikt voor data-overdracht binnen uw huisstijl. Levert u digitale bestanden aan bij uw opdrachtgevers? Of wilt u bijvoorbeeld een digitale brochure of software-sample kunnen weggeven op een beurs of congres? Ook daarvoor lenen USB-sticks zich uitstekend!

 

Bedrukte USB sticks


In ons dagelijks leven is digitale informatie niet meer weg te denken, we kunnen niet meer zonder laptops, tablets en computers. Vaak moeten we even wat informatie overzetten of meenemen. En met een bedrukte USB stick kan je die informatie ook mee nemen. Giftsdirect.nl heeft een breed en divers assortiment van USB sticks om u te helpen om al uw informatie mee te nemen naar waar u maar wilt. Wilt u USB sticks laten bedrukken? We hebben diverse modellen USB sticks beschikbaar. Meer weten over USB sticks bedrukken? Bel met één van onze medewerkers : 0318 55 30 43
 

USB sticks als promotieartikel
 

Bent u op zoek naar een trendy en functioneel promotieartikel? Dan zijn bedrukte usb sticks het ideale relatiegeschenk voor u om voor meer naamsbekendheid te zorgen. Een usb stick met uw logo bedrukt is een erg praktisch relatiegeschenk, hij zal door de ontvanger veel gebruikt worden. Zo wordt uw reclame boodschap door veel mensen keer op keer gezien. 

Giftsdirect.nl heeft een breed en divers assortiment van usb sticks die wij voor u kunnen bedrukken met uw logo. U kunt altijd wel een usb stick vinden die overeenkomt met uw huisstijl of logo. Kunt u niet de juiste usb-stick vinden? Bekijkt u dan tevens eens onze muismatten.

Vraag ons gerust om hulp! Wij kunnen zowel bedrukte als onbedrukte USB sticks voor u verzorgen tegen scherpe tarieven en snelle levertijden.
 

Bedrukte usb sticks kunt u eenvoudig online bestellen

Wilt u uw usb sticks laten bedrukken? Na uw bestelling bij Giftsdirect.nl ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe en waar uw logo bedrukt zal worden. Pas als u de proef akkoord heeft gegeven, starten we met het bedrukken of graveren.Wilt u meer informatie over usb sticks, neem gerust contact met ons op.

Usb sticks kunt u razendsnel bestellen en laten bedrukken bij Giftsdirect.nl

 


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2018 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman