Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

USB-sticks

USB-sticks

USB-sticks bedrukken USB-sticks zijn sinds jaar en dag een populair relatiegeschenk of promotieartikel . Ze zijn leuk om weg te geven en altijd handig om te krijgen, en bovendien is er zo veel keuze in verschillende soorten...

» lees meer informatie

USB-sticks bedrukken

USB-sticks zijn sinds jaar en dag een populair relatiegeschenk of promotieartikel. Ze zijn leuk om weg te geven en altijd handig om te krijgen, en bovendien is er zo veel keuze in verschillende soorten en stijlen dat er altijd een memorystick te vinden is die past bij uw huisstijl.

In onze webshop vindt u een is er volop keuze uit USB-sticks, waaronder bijvoorbeeld pennen met USB-stick, sleutelhangers met USB-sticks en houten USB-sticks. USB-sticks kunt u natuurlijk leeg, zonder inhoud weggeven, maar ze zijn ook heel geschikt voor data-overdracht binnen uw huisstijl. Levert u digitale bestanden aan bij uw opdrachtgevers? Of wilt u bijvoorbeeld een digitale brochure of software-sample kunnen weggeven op een beurs of congres? Ook daarvoor lenen USB-sticks zich uitstekend!

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Bedrukte USB sticks

bedrukte usb-stickIn ons dagelijks leven is digitale informatie niet meer weg te denken, we kunnen niet meer zonder laptops, tablet's en computers. Vaak moeten we even wat informatie overzetten of meenemen. En met een bedrukte USB stick kan je die informatie ook mee nemen. Giftsdirect.nl heeft een breed en divers assortiment van USB sticks om u te helpen om al uw informatie mee te nemen naar waar u maar wilt. Wilt u USB sticks laten bedrukken? We hebben diverse modellen USB sticks beschikbaar. Meer weten over het bedrukken van uw promotiemateriaal? Bel met één van onze medewerkers : 0318 55 30 43

USB sticks als promotieartikel

Bent u op zoek naar een trendy en functioneel promotieartikel? Dan zijn bedrukte usb sticks het ideale relatiegeschenk voor u om voor meer naamsbekendheid te zorgen. Een usb stick met uw logo bedrukt is een erg praktisch relatiegeschenk, hij zal door de ontvanger veel gebruikt worden. Zo wordt uw reclame boodschap door veel mensen keer op keer gezien.

Giftsdirect.nl heeft een breed en divers assortiment van usb sticks die wij voor u kunnen bedrukken met uw logo. U kunt altijd wel een usb stick vinden die overeenkomt met uw huisstijl of logo. Kunt u niet de juiste usb-stick vinden? Bekijkt u dan tevens eens onze muismatten.

Vraag ons gerust om hulp! Wij kunnen zowel bedrukte als onbedrukte USB sticks voor u verzorgen tegen scherpe tarieven en snelle levertijden.

Bedrukte usb sticks kunt u eenvoudig online bestellen

Wilt u uw usb sticks laten bedrukken? Na uw bestelling bij Giftsdirect.nl ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe en waar uw logo bedrukt zal worden. Pas als u de proef akkoord heeft gegeven, starten we met het bedrukken of graveren.Wilt u meer informatie over usb sticks, neem gerust contact met ons op.

Usb sticks kunt u razendsnel bestellen en laten bedrukken bij Giftsdirect.nl!


« Terug naar de vorige pagina

© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops