Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Stormini-bedrukken

Waarom te veel betalen voor een aerodynamische stormparaplu?

» lees meer informatie

Waarom te veel betalen voor een aerodynamische stormparaplu?

Met de stormparaplu's van Impliva heeft u een paraplu die van zeer hoge kwaliteit is en en er fantastisch uit ziet. Vergelijk deze maar eens met andere modellen aerodinamische stormparaplu's en u ziet dat u voor veel minder geld een paraplu heeft die absoluut voldoet aan alle eisen. Wij leveren diverse stormparaplu's maar het model van impliva is een echte topper. Windsnelheden tot 100 km/h trotseert deze paraplu met groot gemak. Wij leveren de StorMaxi en de StorMini van Impliva razendsnel en voordelig. uit voorraad. Wilt u deze stormparaplu laten bedrukken dan kunnen wij dit ook snel voor u verzorgen. 

 

Waarom kiezen voor de StorMini?

De Stormparaplu's van Impliva zijn kwalitatief net zo goed als bijvoorbeeld de modellen van Senz alleen de prijs is anders. De kwaliteit van onze modellen is uitstekend en uiteraard is de uitstraling vrijwel gelijk als het andere model. De StorMini laten bedrukken is een uitstekende keuze en bespaard u veel geld. Wij bedrukken deze paraplu's snel en goedkoop voor u. Wilt u een gratis proef op voorhand ontvangen dan maken wij deze graag voor u. Wilt u zichzelf overtuigen van de kwaliteit van de StorMini dan sturen wij graag een sample zodat u zelf kunt zien dat deze stromparaplu een zeer mooi is en uiteraard van perfecte kwaliteit.

Impliva stormparaplu als relatiegeschenk

Wilt u een stormparaplu inzetten als promotieartikel of relatiegeschenk dan heeft u aan dit model een echte topper voor weing geld. Wij bedrukken deze paraplu's van Impliva in eigen huis. Of u nu kiest voor de StorMaxi of de StorMini wij maken voor u de scherpste prijzen inclusief druk met uw logo.  Deze stormparaplu valt op door het aërodynamische model met de brede achterkant voor maximale bescherming tegen de regen.

Senz paraplu bedrukken

Uiteraard kunnen wij ook Senz paraplu's leveren en voor u bedrukken. Ook de Senz paraplu is een mooi aërodynamisch model wat wel tegen een windstootje kan. Ook een Senz paraplu is perfect als relatiegeschenk maar ook als promotieartikel inzetbaar. 

Stormparaplu als relatiegeschenk bestellen

Wilt u de Stormparaplu Stormini bestellen? Vertel ons u wensen en vraag ons naar de beste prijzen. Wij maken graag een scherpe offerte op maat. Wil u een gratis digitale proef ontvangen van deze stormparaplu van Impliva dan maken wij deze graag voor u. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2018 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman