Stormini-bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Producten binnen Stormini-bedrukken

Waarom kiezen voor de StorMini?

stormini parapluDe Stormparaplu's van Impliva zijn kwalitatief net zo goed als bijvoorbeeld de modellen van Senz alleen de prijs is anders. De kwaliteit van onze modellen is uitstekend en uiteraard is de uitstraling vrijwel gelijk als het andere model. De StorMini laten bedrukken is een uitstekende keuze en bespaard u veel geld. Wij bedrukken deze paraplu's snel en goedkoop voor u. Wilt u een gratis proef op voorhand ontvangen dan maken wij deze graag voor u. Wilt u zichzelf overtuigen van de kwaliteit van de StorMini dan sturen wij graag een sample zodat u zelf kunt zien dat deze stormparaplu een zeer mooi is en uiteraard van perfecte kwaliteit.

Impliva stormparaplu als relatiegeschenk

Wilt u een stormparaplu inzetten als promotieartikel of relatiegeschenk dan heeft u aan dit model een echte topper voor weinig geld. Wij bedrukken deze paraplu's van Impliva in eigen huis. Of u nu kiest voor de StorMaxi of de StorMini wij maken voor u de scherpste prijzen inclusief druk met uw logo.  Deze stormparaplu valt op door het aerodynamisch model met de brede achterkant voor maximale bescherming tegen de regen.

Senz paraplu bedrukken

Uiteraard kunnen wij ook Senz paraplu's leveren en voor u bedrukken. Ook de Senz paraplu is een mooi aerodynamisch model wat wel tegen een windstootje kan. Ook een Senz paraplu is perfect als relatiegeschenk maar ook als promotieartikel inzetbaar. 

Stormparaplu als relatiegeschenk bestellen

Wilt u de Stormparaplu Stormini bestellen? Vertel ons u wensen en vraag ons naar de beste prijzen. Wij maken graag een scherpe offerte op maat. Wil u een gratis digitale proef ontvangen van deze stormparaplu van Impliva dan maken wij deze graag voor u. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.

Toch liever een grotere variant van stormparaplu? Bekijkt u dan ook eens onze StorMaxi paraplu of de overige stormparaplu's.